Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudbe novca

Posudbe novca, potreba za novcem

Čak i u današnjem svijetu pitanja koja su vezana za novac i visinu prihoda su uvijek neugodna i škakljiva. Mnogi od nas su se našli u situaciji kada smo trebali hitno posuditi novac a nismo znali kako i od koga. Roditelji i prijatelji su uvijek tu za nas i nikada im nije problem „uskočiti“ kada je riječ o posudbi novca, ali nažalost ovakav način posuđivanja zna promijeniti odnose. Negativna strana posuđivanja novaca od roditelja ili prijatelja je svakako komentiranje financijskog stanja koje često zna dovesti do raznih rasprava. Iako je vraćanje novaca u dogovorenom roku nešto što bih trebalo biti primarno, znamo i sami kako to nekada nije tako, i upravo iz ovih razloga mnogi od nas se obrate raznim financijskim institucijama za posudbu novaca. Banke su naravno prva financijska institucija kojoj se većina nas obraća kada nam je potreban novac u obliku pozajmice, zajma ili čak kredita. Određena stroga pravila banke ostavljaju mnoge bez mogućnosti da pokriju svoje troškove. Što onda? Druga financijska institucija koja je na listi za posuđivanje novaca su svakako razne kreditne kuće ili agencije koje posluju online i nude upravo online brze pozajmice, zajmove i kredite. Fleksibilnost online posudbe novca je nešto što mnoge privlači. Posudbe novca nikada nije lagana odluka, osobito ako znate da vam financijsko stanje varira iz mjeseca u mjesec.

Posudbe novca, banke i kreditne kuće

Znamo kako financijske institucije uvijek jasno definiraju posudbe novca i ne rade na isti princip poput roditelja ili prijatelja. Banke su itekako poznate po svojoj provjeri kreditne sposobnosti i traženju ugovora na neodređeno, ali su se prilagodile vezano za potražnju jamca ili sudužnika. Manji gotovinski kredit u bankama je nešto lakše dobiti danas nego prije, no proces i papirologija su ostali isti. Kreditne kuće s druge strane su se maksimalno prilagodile potrebama klijenata, pa tako omogućuju posuđivanje novaca samo s minimalnom dokumentacijom poput osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Proces odobrenja kredita u bankama i proces isplate zna potrajati po par dana, dok kod kreditnih kuća zatraženi novac dobivate isti dan na račun. Banke se zadnjih godina maksimalno trude izaći u susret raznim klijentima s raznim potrebama, no i dalje nisu na nivou fleksibilnosti kao kreditne kuće. Posudbe novca se uvelike razlikuje u ovim danas glavnim financijskim institucijama. Prije potražnje bilo kakve pozajmice, zajma ili kredita bitno je da znate svoje mogućnosti vezano za otplatu. Posudba novca u bilo kojoj financijskoj instituciji je regulirana ugovorom. Ugovor definira uvjete u kojima je posuđen novac, rok otplate, visinu katne stope i razne druge popratne faktore. Dokaz crno na bijelo je itekako bitna stavka kod posuđivanja novaca.

Posudbe novca, roditelji i prijatelji

Na lijepu riječ i obećanje je lako dobiti novac sa strane roditelja i prijatelja. Naveli smo kako se nerijetko odnosi znaju promijeniti radi posuđivanja novca, osobito ako nismo u mogućnosti vratiti novac u dogovoreno vrijeme. Posudbe novca ima vjerojatno najveću fleksibilnost kod roditelja i prijatelja. Sve je češći primjer posudbe novca sa strane roditelja ili prijatelja koji se definira ugovorom. Financijski stručnjaci sugeriraju da se poslovica „čist račun, duga ljubav“ primjeni upravo i na posuđivanje novaca na ovakav način. Jednostavna ovjera kod javnog bilježnika spasit će obje strane nesuglasica i konfuzija. Posuđivanje novaca se definira ugovorom u kojem naravno stoji posuđena svota i rok otplate, i isto tako se bilo kakvo kršenje ugovora može kazniti. Iako možda zvuči strogo, sigurno znate neki primjer kada je netko nekoga preveslao za određeni iznos novaca. Koji je najbolji izbor za posudbu novca? Sve više ljudi se okrenulo kreditnim kućama radi transparentnog poslovanja i mogućnosti dogovora. Ako vas možda muči online poslovanje i malo ste skeptični, svakako istražite više mogućnosti i odaberite soluciju koja će biti što manje bolna vama i vašem džepu.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (126 ocjena)

Home » Posudbe novca