Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ova usluga je za sve one kojima je potrebna brza isplata kredita na tekući račun. Brzinski krediti mogu se zatražiti iste sekunde i to bez dodatne papirologije. Nudimo pouzdane usluge s rokom otplate na mjesečne rate.

Poslujemo pošteno i profesionalno – naši brzinski krediti nisu prevara

Tražite li rješenje uz koje ćete brzo stići do novca onda su brzinski krediti idealna opcija za vas. Bez novca ne možemo živjeti, to je svima jasno. Iako je novac pokretač svega oko nas on nam često fali. Manjak financijskih sredstava može biti itekako bolan pogotovo u trenucima kada nam je novac i više nego potreban. Troškovi koje ne možemo predvidjeti često se pojave iz vedra neba i uhvate nas nespremnim ne birajući za to niti vrijeme niti mjesto. Bez obzira za što vam je potreban novac, naša usluga brzinski krediti daje vam priliku da se financijski oporavite i napokon krenete od nule.

Brzinski krediti bez ovjere poslodavca, banke, i ostalih provjera

Sve naše usluge imaju istu prednost, a to je brzina odobravanja kredita. Brzinski krediti mogu se zatražiti putem online obrasca koji ne zahtjeva dodatne provjere i ne stvaram vam napetost koju možete doživjeti kod banaka. Svi oni kojima su potrebni brzinski krediti novac mogu zatražiti iako nisu zaposleni za stalno! Sve što je potrebno kako bi smo odobrili našu uslugu jesu minimalni uvjeti koje morate zadovoljavati. Uvijek smo vam spremni pomoći pa čak i onda kada vam svi drugi to ne žele. Brzinski krediti su usluga slična kao i pozajmica firmi kod koje nudimo brzinski kredit s određenim rokom vračanja.

Brzinski krediti isplaćuju se isključivo na tekući račun

Online poslovanje je samo jedna od naših prednosti koju imamo nad drugima. Kada odobrimo vaš kredit novac u gotovini isplaćujemo isključivo na vaš tekući račun. Obrada podataka ide odmah čim zaprimimo vaš zahtjev, tako da isplatu možete očekivati unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije pod uvjetom da je sve u redu. Elektronički prijenos novca dati će vam jednu dodatnu sigurnost i povjerenje u poslovanju s nama kada su u pitanju naše usluge poput brzinskih kredita.

Brzinski krediti nemaju sitna slova

U našem poslovanju nema mjesta za prevaru i sitna slova. Svoje klijente nikada nismo dijelili niti po jednoj osnovi tako da se nemate razloga brinuti. Transparentan i profesionalan način poslovanja omogućuje vam da sve troškove vračanja kredita možete vidjeti u naprijed prije slanja zahtjeva. Na našoj stranici jasno je vidljiv svaki iznos troška, bez skrivanja i sitnih slova. Brzinski krediti su usluga kojoj je cilj zadovoljiti potrebe klijenta, te stvoriti suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Diskretna usluga uz koju se mogu zatražiti brzinski krediti

Još jedna od stavaka koju svakako želimo naglasiti kada su u pitanju brzinski krediti svakako je diskretan pristup prema svakom klijentu. Podaci koje nam klijent dostavi čuvaju se u tajnosti i ne dijele se s drugima. Bez dodatnih pitanja i zabadanja u vašu privatnost možemo vam isplatiti novac za 15 minuta od trenutka vaše prijave! Naši djelatnici vas nikada neće pitati na što ćete trošiti novac ili zašto dižete instant kredit i pozajmicu! Stojimo vam na usluzi, obratite nam se s povjerenjem!

 

         
Ocjena: 4.9 / 5 (285 ocjena)

Home » Brzinski krediti