Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi

Što su zajmovi i kako vam mogu pomoći?

Da li vas muče određeni računi koji još nisu podmireni? Pokvario vam se kućnaski uređaj, no plaća vam dolazi za dva tjedna, a uređaj vam je veoma bitan? Htjeli biste otići na godišnji odmor, ali nemate dovoljno novčanih sredstava kako biste pokrili troškove? Vjerojatno nemate vremena na raspolaganju kako biste prikupili svu papirologiju, ili pak niste sigurni da bi vam banka odobrila zahtjev jer ne ispunjavate sve njihove kriterije. Nemate se više što više brinuti, jer postoji rješenje za sve i svakoga. U zadnji desetak godina, na našem području su se razvile nove kreditne institucije koje omogućuju građanima brzi dolazak do novca, a to su vam zajmovi. Zajmovi već dugi niz godina pomažu ljudima koji se ili nalaze u nepovoljnoj financijskoj situaciji te im treba brzi novac kako bi mogli pokriti koji god trošak im je izbio, no ujedno služe kao odlična opcija da si priušte ono što već dugo žele!

Gdje se mogu pronaći zajmovi?

U današnjim vremenima se mnogo ljudi muči s financijama te puno njih jedva spaja kraj s krajem. Najčešći razlog k tome je zbog visokih životnih troškova koji samo rastu iz godine u godinu, te malih prihoda koji nisu dostatni kako bi običan čovjek mogao preživljavati. Upravo zato kada ljudima se dogode iznenadni i neočekivani troškovi, tragaju za najboljoj solucijom kako bi mogli doći do dodatnih novčanih sredstavada pokriju sve troškove. Zajmovi su po tom pitanju najbolja opcija za svakoga jer su dostupni svim građanima bez obzira na njihov dohodak, radni status i kredibilitet, te ujedno što se mogu dobiti preko interneta i novac se isplaćuje u kratkom roku. Na ovaj način svatko ima pristup zajmu i mogu ga u bilo kojem trenutku zatražiti kada god im se javi potreba za time. Zajmovi su dostupni u svim bankama, kreditnim kućama i ostalim financijskim institucijama, te je postupak prijave veoma kratak i jednostavan!

Kako se zajmovi ugovaraju i što je potrebno od dokumentacije?

Zajmovi se danas mogu veoma lako ugovoriti, i to sve zahvaljujući današnjoj naprednoj tehnologiji i internetu. Većina banki i ostalih kreditnih institucija su omogućili svojim postojećim i novim klijentima mogućnost da dođu do zajma preko njihovih web stranica. U samo nekoliko klikova mišem možete si osigurati novac u svega desetak minuta. Neće vam trebati niti hrpu papirologije kao niti morate ispunjavati razne rigorozne uvjete kako biste mogli dobiti odobrenje za zajam. Zajmovi su dostupni svim građanima, bez obzira da li radite na određeno ili preko studentskog ugovora, ili ste pak već u mirovini. Svatko može doći do zajma brzo i lako. Samo trebate ispuniti njihov jednostavni obrazac i uz to priložiti potrebnu dokumentaciju, i unutar 24 sata ćete dobiti obavijest o ishodu vašeg zahtjeva. Po uspješnom odobrenju, novac će vam se odmah isplatiti na vaš bankovni račun, te ćete moći odmah početi koristiti novčana sredstava, što je odlično za one kojima je pod hitno potreban novac.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (194 ocjena)

Home » Zajmovi