Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi na ruke

Zajmovi na ruke i kako do njih

Pojedinci koji nemaju pristup depozitnom računu mogu se boriti da pronađu uglednog financijera spremnog za rad s njima. Bez pristupa financiranju ili kreditu, svakodnevni život može biti glomazniji, stresniji i izazovniji. Može biti još gore kad se poveže s lošom kreditnom ocjenom, jer loša kreditna sposobnost može predstavljati jedinstveno izazovni scenarij za dužnike kojima je potreban novac.

Gotovinski zajmovi i zajmovi na ruke kratkoročni su zajmovi manje veličine od zajma na rate i osobni zajmovi. Neki zajmoprimci s lošim kreditnim stanjem ili bez bankovnog računa razmatraju alternativne mogućnosti zajma, poput zajma do dana primanja, kao potencijalnu metodu za poboljšanje svojeg financijskog blagostanja i dobivanje pristupa novcu. Rok zajma je obično 14 dana, ili kada primatelj dobije svoju plaću, otuda i naziv zajma.

Godišnja postotna stopa ovog financiranja relativno je viša od stope financijske institucije, poput osobnog zajma kreditne unije. Najbolje je otplatiti kratkoročni zajam prije roka dospijeća, jer gotovinski zajam može imati skupe posljedice zbog propuštanja roka za plaćanje. Većina zajmodavaca do dana primanja kao što su zajmovi na ruke prihvaćaju prijevremene otplate bez kažnjavanja klijenta.

Zajmovi na ruke dobre strane

Iako avans za kraće trajanje možda nije prikladan za svakoga, neki kandidati preferiraju financiranje dnevnica, jer njihov blagi postupak odobravanja. Iako davatelj duga može voditi kreditnu provjeru, alternativni vjerovnici mogu donositi druge čimbenike prilikom donošenja kreditne odluke.

Rok do zajma je zajam bez osiguranja, što znači da zajmodavac do dana primitka ne traži od podnositelja zahtjeva da osigura napredovanje kolateralom i u njega spadaju i zajmovi na ruke. Kad osoba ima visoku mjesečnu plaću, zajmodavac može biti siguran da će mu klijent vratiti gotovinski predujam, čak i ako stjecatelj ima lošu kreditnu ocjenu. Davatelj može odobriti napredovanje na licu mjesta. Ovo je posebno korisno za ljude kojima je potreban novac za rješavanje financijske krize.

Zbog toga se predujam u gotovini ponekad naziva hitnim financiranjem. Mnogo je blagodati. Ipak, važno je napomenuti da korištenje financiranja do isplate dana zahtijeva nevjerojatnu disciplinu. Bez plana igre, gotovinski predujam može pogoršati financijsku situaciju pojedinca i uvući ga u daljnji dug. Najbolje je ove visoko rizične alternative s visokim nagradama koristiti pametno i uz ublažene rizike, a tu su i zajmovi na ruke.

Zajmovi na ruke prijava

Ovdje smo da vam pomognemo u brzom snalaženju u zahtjevu kada su vam ponuđeni zajmovi na ruke. Razmotrite sljedeća pitanja prije nego što unesete svoje osobne podatke u zahtjev za zajam. Da bi ispunjavali uvjete za zajam, kandidati moraju imati najmanje 18 godina. Financijari obično traže da podnositelj zahtjeva ima mjesečni prihod od najmanje 1000 eura.

Ostatak zahtjeva zajmodavca obično se vrti oko dokazivanja valjanosti prethodnih točaka. Neki davatelji usluga također mogu tražiti od svojih primatelja da im dostave ime i podatke svog poslodavca. Oni koji žele posuditi financiranje do dana plaćanja mogu također posjetiti trgovinu izravnog zajmodavca i ispuniti zahtjev zaono što zajmovi na ruke nude.

Klijenti ne moraju zakazati sastanak s tvrtkom za isplatu zajma, a ulasci su dobrodošli tijekom redovnog radnog vremena. Neki financijeri također razumiju da će možda morati surađivati ​​s primateljima koji nemaju stanje na računu i ne mogu novac prenijeti izravnim depozitom. Srećom, možda je moguće dobiti predujam u gotovini.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (281 ocjena)

Home » Zajmovi na ruke