Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Potreba za hitnim novcem je česta kod svakoga od nas. To može biti zbog različitih razloga, od neočekivanog putovanja, medicinskog troška, auto popravka, popravka kuće i mnogih drugih troškova. Poznato je da banke u većini slučajeva ne nude kreditiranje malog iznosa novca, pa čak i ako nude to obično zna potrajati. Trebate li gotovinski brzi zajam od sada se više nemate potrebe brinuti za to!

Naš gotovinski zajam je rješenje za vaše financijske potrebe. Gotovinski zajam je usluga koju nude mnoge tvrtke ovih dana, a najčešće ćete ih pronaći online preko interneta. Gotovinski zajam je zgodan način da dobijete novac za kratko vrijeme. Odobravanje zajma najčešće traje jedan dan, pod uvjetom da zadovoljavate naše uvjete koji su minimalni. Gotovinski zajam ili gotovinska pozajmica od vas zahtjevaju samo osnovne dokumente i nekoliko minuta vremena kako bi ste mogli poslati zahtjeva za željenim novčanim iznosom.

Kako se prijaviti za gotovinski zajam

Ako se pitate koji je postupak i kako se prijaviti za gotovinski zajam to možete učiniti ispunjavanjem online obrasca koji se nalazi na našoj stranici. Svo poslovanje vodimo isključivo preko interneta tako da prijava i isplata idu online.
Prilikom podnošenja zahtjeva za gotovinski zajam morate imati nekoliko osnovnih dokumenata. Nakon što se prijavite, samo trebate čekati povratnu informaciju o tome da li je vaš gotovinski zajam odobren ili nije. U većini slučajeva svoje klijente ne odbijamo, međutim ako ne ispunjavate potrebne uvijete nećete moći dobiti gotovinski zajam.

Kako se isplaćuje gotovinski zajam

Gotovinski zajam nakon odobrenja isplatit ćemo na vaš tekući račun te s gotovinom možete raspolagati onako kako vi to želite. Kako bi ste i u budućnosti bili naš klijent zatrebate li ponovno gotovinski zajam vrlo je bitno da svoje rate otplatite na vrijeme. Istovremeno kod nas možete imati podignuti samo jedan gotovinski zajam.

Zajam zatražite preko kompjutera, tableta ili pametnog telefona.

Gotovinski zajam je fleksibilna usluga prilagođena potrebama klijenata. Iz tog razloga dostupna je uvijek preko tableta, pametnog telefona ili kompjutera. Imate li pristup internetu, slobodno nam se možete obratiti iz bilo kojeg djela Hrvatske bez da odlazite iz svojih domova. Na svaki zahtjev naši djelatnici reagiraju što je prije moguće jer u interesu nam je da vam pomognemo brzo.

Gotovinski zajam je diskretna usluga

Gotovinski zajam je transparentna i diskretna usluga kao i sve ostale naše usluge. Želite li zadržati svoju privatnost onda je ovo idealno mjesto za vas, jer mi vaše podatke ne dijelimo s nikim. Isto tako kod nas nikada nećete doživjeti neugodna i osobna pitanja kao što ih možete ćuti zatražite li pomoć od rodbine i prijatelja. Profesionalan i korektan odnos gradimo sa svakim klijentom na jednak način.

Zatrebate li gotovinski zajam obratite nam se s povjerenjem jer mi smo provjerena tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u financiranju koja zna što klijentu točno treba.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (182 ocjena)

Home » Gotovinski zajam