Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hrvatska je zemlja u kojoj stopa nezaposlenosti redovito varira, a najviše ovisi o periodu godine. Kao turistička zemlja s velikim potencijalom možemo gledati u budućnost, no sadašnja slika i stanje su sasvim drugačiji. Nerijetko nam je potreban kratkoročni zajam kako bi zatvorili rupe u svom proračunu. Mjesečni budžet često nije dovoljan za troškove koji nas svakodnevno bacaju sve dublje i dublje. Minusi na računu, krediti u banci, niske plače svakodnevna su slika hrvatskog građana.

Kratkoročni zajam je usluga koja se jednokratno isplaćuje u visini novca koji ste tražili.

Zajam u cijeloj Hrvatskoj

Trenutno nudimo usluge samo na području Republike Hrvatske. Ukoliko ste zaposleni u RH te imate ovdje prijavljeno boravište, odnosno boravišnu iskaznicu i otvoren tekući račun u jednoj od hrvatskih banaka, možete zatražiti kratkoročni brzi zajam kod nas.

Pošto se naše poslovanje bazira na internetu, svojim uslugama smo dostupni u cijeloj Hrvatskoj. Usluge kao što su express krediti i kratkoročni zajmovi možete zatražiti bez obzira dali ste kreditno sposobni ili niste jer uvjeti dobivanja zajma kod nas razlikuju se od uvjeta u banci. U samo nekoliko minuta i uz osnovnu dokumentaciju možete zatražiti potreban iznos zajma koji ćemo vam isplatiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije, zadovoljite li minimalne uvjete koje smo za vas postavili.

Do kratkoročnog zajma mogu doći sve punoljetne osobe koje imaju redovita mjesečna primanja na tekućem računu u banci koji nije pod blokadom. Kako vam zajam isplaćujemo putem računa vrlo je važno da on bude aktivan i valjan inače nismo u mogućnosti isplatiti novac.

Da li je moguće isplatiti kratkoročni zajam na ruke?

Sve zajmove isplaćujemo isključivo na uredan tekući račun osobe koja se prijavljuje za zajam. Nisu moguće isplate na žiro, devizne, poslovne ili zaštićene račune. Također nije moguća isplata zajma na tuđi račun, na račun od djeteta, na zajednički račun kao ni na račun koji ima opunomoćenika.

Da li je moguća isplata kratkoročnog zajma na blokirani račun?

Nismo u mogućnosti isplatiti Vam kratkoročni zajam na zaštićeni račun zbog zakonskih restrikcija. Na zaštićeni račun moguće su samo isplate osobnih i socijalnih primanja. Na blokirani tekući račun isplatu možemo izvršiti samo ukoliko Vi inzistirate da želite isplatu na blokirani račun u svrhu deblokade.

Kolika je kamata na kratkoročni zajam?

Mi nemamo kamatu već trošak izdavanja zajma. Na stranici Vam pišu svi iznosi – ovise o tome koliki je zajam i koji je rok dospijeća. Ovisno o tome na što se točno odlučite vrlo laku možete vidjeti sve svoje troškove. Mi ne radimo sa sitnim slovima tako da je sve transparentno prikazano na našoj stranici čak i prije nego nam se obratite.

Uvjerite se u profesionalno poslovanje s nama koje vam može pomoći otplatiti dugove već danas.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (245 ocjena)

Home » Kratkoročni zajam