Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate, online usluga

Brze pozajmice na rate su danas jedna od najčešće korištenih online usluga, i upravo zbog toga se smatraju najboljim kao i najsigurnijim načinom za dolazak do brzog novca na vašem računu. Izbor adekvatnog financijskog rješenja vam može uštedjeti vrijeme i olakšati planiranje vaših budućih ciljeva. Danas je mnogima teško utvrditi koji je najbolji način za posuđivanje novaca, jer svaka strana ima svojih mana i prednosti. Brze pozajmice na rate mogu dobiti svi punoljetni građani Republike Hrvatske koji imaju prihode. Jednostavnost i brzina su dva glavna razloga zašto online pozajmice su sve popularnije. Mogućnost prijave i isplate u jednom danu je činjenica koja privlači mnoge, čak i one koji mogu birati između banke i kreditnih kuća. Ono što je svakako važno da znate vezano za pozajmice je da su one nenamjenski vid financiranja kojeg karakterizira kraći rok otplate. Brze pozajmice su pristupačno rješenje za izlazak iz bilo kakvih novčanih briga koje imate.

Brze pozajmice na rate, rješenje za financijske probleme

Nepodmireni dugovi su pojava kod gotovo svakog građana, i njihova otplata može biti stresna ako se nađete u situaciji da vas je primjerice banka odbila. Postoje razni primjeri zbog kojih se građani odlučuju na online zajmodavce, najčešći razlog je upravo potreba za novcem koji će podmiriti nenadano nastale troškove. Brze pozajmice na rate pomoći će vam da se riješite minusa na karticama, podmirite dugovanja ili podebljate svoj kućni budžet. Ono što privlači mnoge je činjenica da su brze pozajmice zaista brze i u jednom danu vi možete dobiti i odobrenje i isplatu na vašem računu. Brze pozajmice na rate su nastale iz potrebe građana koji su nažalost ocijenjeni kreditno nesposobnima sa strane banke. Za brzu online pozajmicu nije potrebno da ste kreditno sposobni ili da ste zaposleni na ugovoru na neodređeno, jedino što je bitno je da imate stalni izvor prihoda. Online zajmodavci koji su u biti kreditne kuće ili agencije posluju po sasvim drugačijoj filozofiji od banke, i zato njihova popularnost rapidno raste.

Brze pozajmice na rate, ostvarivanje pozajmice

Pozajmice možete koristiti za bilo koji trošak. Online zajmodavac vas neće pitati za što trošite novac, njima je jedino bitno da u dogovorenom roku vratite novac. S obzirom na to da brze pozajmice na rate su najbolje rješenje kada imate neplanirane financijske izdatke, smatra se da je ovo među popularnijim pozajmicama. Odlikuje ih brzina i jednostavnost apliciranja i odobrenja. Važno je naglasiti da navedenu pozajmicu možete dobiti do 18 mjesečnih rata sa maksimalnim iznosom od 4000 EUR. Kako dobiti brze pozajmice na rate? Kada samostalno, ili putem određene web stranice za pronalazak odgovarajućih pozajmica odaberete svojeg zajmodavca, sljedeći koraci su; Registracija na stranicu zajmodavca. Tamo će vas dočekati sve što trebate znati vezano za apliciranje pozajmice. Pomoću kreditnog kalkulatora odabrat ćete svotu pozajmice koja vam treba i odrediti rok otplate koji vam najviše odgovara, ovo će biti navedeno u vašem ugovoru. Sljedeći korak je ispunjavanje zahtjeva s vašim osobnim podacima, i naravno morate priložiti određenu dokumentaciju na kraju koja se sastoji od preslike osobne iskaznice i tekućeg računa. Nakon sasvim jednostavne procedure, navedeno šaljete preko maila ili faxa svojem zajmodavcu i čekate odgovor. Odobrenje se dobiva u roku svega nekoliko minuta kao i isplata na vaš račun. Proces dobivanja online pozajmica je najjednostavniji način za dobivanje novaca. Naravno mnogi su još danas skeptični u vezi ovakvog načina poslovanja, razlog je svakako manjak informiranosti vezan za sam način rada kreditnih agencija ili kuća.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (195 ocjena)

Home » Brze pozajmice na rate