Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Surfajući internetom na mobitelu provedemo više od pet sati svaki dan, potvrdila su najnovija istraživanja. Život i svakodnevne obaveze gotovo da su postale nezamislive bez interneta. No zanimljiva je činjenica da tek trećina Hrvata koristi internetsko bankarstvo. Problem nastaje kad se dogode nepredvidive situacije i treba doći do novca hitno. U većini banaka samo se zahtjev može podnijeti online putem, dok se sve ostalo treba obaviti u poslovnici. Najčešće treba jedan dan da bi se sve obavilo, što u određenim situacijama može biti prekasno.

Kreditne kuće posluju isključivo online

Kreditne kuće prepoznale su online način rada i svoje poslovanje baziraju isključivo na internetu. U svojoj ponudi nude usluge kratkoročne pozajmice online koju mogu zatražiti svi klijenti s urednim financijama. To u prijevodu znači da klijenti imaju redovna primanja i da uredno podmiruju svoja dugovanja. Nije važno jesu li zaposleni ili u mirovini. Jednako tako ulogu ne igra ni vrsta zaposlenja, na koju se na primjer banke često oslanjaju.

Kratkoročne pozajmice online: Spas za nenadane troškove

Kratkoročne pozajmice online dio su bogate financijske ponude kreditnih kuća. Baziraju se na manjim iznosima i kraćem roku otplate. Klijenti ih najviše traže kad se nađu u iznenadnim troškovima ili kad im budžet ne može više izdržati razne proslave, popravke i kvarove. Najveća prednost kratkoročnih pozajmica online, osim što se do njih može u nekoliko klikova, jest ta što ih se može brzo otplatiti pa jednako brzo zatražiti ako se javi potreba.

Kratkoročne pozajmice online: Do novca bez čekanja u redovima

Do kreditnih pozajmica online može se doći u svega nekoliko poteza. To znači da nema gubljenja vremena u dugim redovima u poslovnicama i skupljanja raznih potvrda. Dokumentacija za kratkoročne pozajmice online je minimalna, a uključuje presliku osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i po potrebi platne liste. Ugovor se preuzima s internetskih stranica kreditne kuće pa ga samim time imate vremena na miru pročitati i po potrebi se savjetovati sa stručnjakom. Ako je dokumentacija kompletna, kratkoročne pozajmice online isplaćuju se najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Kako izbjeći „sivo“ tržište?

Kod banaka se još uvijek potpisivanje ugovora obavlja u poslovnicama što klijentima nikako nije praktično. Zbog toga kreditne kuće sve više postaju popularne. No s paralelno s njihovim uspjehom razvilo se cijelo jedno zasebno „sivo“ tržište u kojem se novac posuđuje bez ikakve kontrole. Traženi se iznosi isplaćuju na ruke i bez potpisivanja ugovor što ostavlja cijeli niz mogućnosti za malverzacije. Najbolje je stoga prije donošenja konačne odluke, potražiti popis legitimnih kreditnih kuća koje imaju dozvolu za rad u Hrvatskoj. Lista se nalazi na stranicama Hrvatske narodne banke.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (252 ocjena)

Home » Kratkoročne pozajmice online