Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam odmah

Zajam odmah bez bankovnog računa

Postoji velika vjerojatnost da se, ako želite zajam odmah do plaće bez bankovnog računa, možda mučite sa svojim financijama. Bez obzira na to jeste li s posla plaćeni gotovinom ili ste izgubili račun nakon što ste upali u financijske poteškoće, to može imati značajan utjecaj na vaš život. Neki poslodavci inzistiraju na tome da, na primjer, imate račun koji treba platiti, a puno je teže posuditi novac – zapravo gotovo nemoguće. Tužna je istina da mnogi ljudi danas žive od plaće do plaće i trude se da se snađu. A iskušenje za neke kad padnu žetoni jest istražiti potragu za brzom pomoći od tvrtke za isplatu zajma. No, kao što svi znaju, posuđivanje novca bez bankovnog računa može biti nevjerojatno teško. Dakle, veliko pitanje za danas je – možete li unaprijed dobiti gotovinski zajam odmah bez njega? I, što je najvažnije, biste li trebali? Istražimo neke činjenice koje imamo pri ruci, istražimo je li moguć zajam do dana plaćanja bez bankovnog računa, prije nego što objasnimo prednosti i nedostatke njegovog uzimanja.

Prijava za zajam odmah

Kad vam treba novac, obično vam treba zajam odmah. Trenutni zajmovi su primamljivi, ali vrlo je važno odvojiti vrijeme kako biste osigurali da je zajmodavac u potpunosti ovlašten i ima dobru reputaciju. Pogledajte infografiku kako biste uočili zajma morskog psa kako biste provjerili neke brze stvari prije nego što na novu web stranicu unesete osjetljive detalje o sebi i svojim financijama. Mnogo je različitih razloga zbog kojih banke i tvrtke koje daju zajmove do dana primanja kredita žele da imate bankovni račun prije nego što vam posudite novac. To je izravni i učinkoviti način da za početak provjerite imate li redovite prihode. Sve što trebaju učiniti je provjeriti vaših posljednjih nekoliko izjava kako bi potvrdili imate li plaće na računu – i tko vam plaća. Također, i što je još važnije, omogućuje im uspostavljanje jednostavnog rasporeda plaćanja putem izravnog terećenja, trajnog naloga ili na bilo koji drugi način na koji vole da im se plaća više voli. Svi zajmodavci vole ograničavati svoje rizike, vidite, pa iz njihove perspektive ima smisla posuđivati ​​samo ljudima koji imaju bankovne račune zajam odmah.

Uvjeti za zajam odmah

Već postoji strog broj kućica koje ćete trebati označiti prije nego što vam uobičajeno poslovanje s zajmom do dana posudbe posudi nešto novca. No, kriteriji su različiti od tvrtke do tvrtke za zajam odmah. Neki će možda morati vidjeti vašu kreditnu ocjenu i procijeniti vašu financijsku evidenciju prije nego što pristanu na zajam. Zapravo, zahtijeva se provođenje kreditnih provjera za zajam odmah, vjerojatno nećete pronaći legalne zajmove do dana isplate bez provjere kreditne sposobnosti. Ostali zajmodavci mogu zatražiti da ispunite obrazac koji prolazi kroz sve vaše financije, kao što su prihodi, trenutni stečajni status (ako je primjenjivo) i informacije o novim zadanim postavkama na kreditnim karticama ili zajmovima. Oni bi također mogli zatražiti informacije o vama i o oni koji nisu riješeni u vašoj datoteci. Naravno, od ključne je važnosti da budete iskreni kada otkrivate svoju financijsku povijest, jer je vjerojatnost da će zajmodavac ionako provjeriti vašu datoteku. Uprkos tome, sam razlog zašto postoje zajmovi do plaće jest pružanje ljudima koji imaju mješovitu kreditnu povijest priliku da posude novac u hitnim slučajevima. I dok god ste ravnopravno s zajmodavcem, često postoji velika šansa da se oni slože s vama da posudite novac.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (121 ocjena)

Home » Zajam odmah