Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas posuđivanje novca?

Posuđivanje novca u Hrvatskoj posebice je postalo popularno u vrijeme krize i recesije. Dok jedna skupina građana nije zabrinuta svojim financijama, druga se svakodnevno bori pokušavajući krpati kraj s krajem. Na našoj stranici svi vaši problemi mogu nestati u jednom danu. Razloga za posuđivanje novca može biti puno, no da li znate kako u toj situaciji pravilno postupiti?

Mnogi građani naprave krive korake i greške zbog kojih kasnije žale, no nije uvijek tako pogotovo poslujete li s tvrtkama koje su provjerene i sigurne.

Posuđivanje novca u kunama i gotovini

Posuđivanje novca odnosi se na gotovinsku isplatu i u kunama. Kod posudbe novca klijent može odabrati iznos koji mu je ponuđen, a sve to do maksimalno 12 mjesečnih rata. Naše usluge su kratkoročne i klijenti ih u većini slučajeva otplate vrlo brzo. Trebate li popraviti ili registrirati svoje vozilo, platiti troškove liječenja, stare račune i slično, posuđivanje novca kod nas je idealna usluga.

Posuđivanje novca u Hrvatskoj na sasvim nov način

Posuđivanje novca na način koji nudimo klijentima je potpuno nov i inovativan u Hrvatskoj. Kompletno poslovanje vodimo online, te smo vam u mogućnosti ponuditi široku paletu financijskih rješenja. Naš cilj je svakako sklopiti poslovanje na obostrano zadovoljstvo, a nikako ne prevariti klijente. Stojimo vam na raspolaganju uvijek kada od nas zatrebate novčanu pomoć.

Za posuđivanje novca nam se možete obratiti bilo kada

Prednost naših usluga je u njihovoj dostupnosti. Zahvaljujući online poslovanju možete nam se obratiti bilo kada bez da odlazite iz svoje kuće ili stana. Zaboravite gužve, bilježnike, papirologiju i sate stajanja i čekanja u redu. Kod nas se novac posuđuje već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Sve što trebate kako bi ste posudili novac je da odvojite nekoliko minuta vremena i u samo par klikova ispunite obrazac i zatražite određenu svotu ovca.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (112 ocjena)

Home » Posuđivanje novca