Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sms zajam

Sms zajam, do pravog novca digitalnim putem, s isplatom u rekordnom vremenu

Koliko je digitalizacija ubrzala život i olakšala sve aspekte života znaju samo oni koji uspješno koriste sve prednosti digitalnih tehnologija. Nekada smo gotovinu nosili po džepovima, u novčanicima, u torbama, a kartice su odavno vrlo uspješno potisnule šuškanje novčanica u rukama. Transfer novca s računa na račun ili iz ruke u ruku se još više ubrzao dolaskom interneta i pametnih mobilnih telefona. No i digitalni svijet ponekad zatreba gotovinu na dlanu. Sms zajam, do pravog novca digitalnim putem, s isplatom u rekordnom vremenu, među brzim kreditima, zajmovima i pozajmicama ovaj zajam je najbrži, najjednostavniji i ljudima koji brzo žive, najprihvatljiviji način. Od banaka i njihovih kompliciranja ste se već odavno odvikli, na internet ste se lako navikli, ali, ako se nađete u situaciji da vam računalo nije pri ruci, vaš pametni telefon vam je najbolji prijatelj. Sms zajam možete zatražiti i dobiti ma gdje bili u trenutku kada zatrebate brzu gotovinu.

Sms zajam, bez svog mobitela ne idete nikuda, on vam je veza sa svijetom, ali i sa izvorima novca kada zatrebate brzu pozajmicu

Do prije samo pet godina online zajmove ste mogli tražiti samo sa svog kućnog računala, no, digitalne tehnologije stalno na tržište izbacuju sve savršenije proizvode, a naročito su mobiteli sve sofisticiranije, sa sve više mogućnosti i u tom digitaliziranom, umreženom svijetu danas je sve moguće, pa i dobiti brzi kredit, zajam ili pozajmicu odmah. Sms zajam, bez svog mobitela ne idete nikuda, on vam je veza sa svijetom, ali i sa izvorima novca kada zatrebate brzu pozajmicu, što je jako dobro jer vas novčane nevolje mogu zadesiti bilo gdje. Nema papirologije, ovjera, žigova, potpisa, nema birokracije ni čekanja, nikada nije bilo lakše dobiti zajam, a ni brže. Sms zajam, najbrža opcija modernog svijeta u potrazi za hitnom gotovinom, jer ste se našli u iznenadnim novčanim neprilikama. Mladim ljudima koji su skoro srassli sa svojim mobitelima ova opcija kratkoročnog pozajmljivanja novca jako puno znači, ali je koriste i svi ostali građani koji se dobro snalaze u digitalnom svijetu.

Sms zajam, kratkoročna posudba gotovine po mjeri vaših potreba i mogućnosti, s isplatom odmah

Ritam modernog svijeta je jedno beskrajno ubrzanje kojem se ne vidi kraja. Ubrzanje u transferima novca je logičan slijed tog općeg ubrzanja. Sms zajam, kratkoročna posudba gotovine po mjeri vaših potreba i mogućnosti, s isplatom odmah, koristeći sms kreditnu opciju vi se direktno priključujete na to opće ubrzanje svijeta. Brzo se živi, brzo se događaju i lijepe, ali i one neugodne životne situacije, kao i mnoge neodgodive potrebe kada zbilja trebate brzi novac i nemate vremena za bankarska otezanja i kompliciranja. Imati ili naći pravo rješenje, na pravo mjestu, u pravo vrijeme, pod pravim uvjetima je često spas od toga da ne postane još gore. Sms zajam je vrsta kratkoročne pozajmice u manjim iznosima kada vam novac treba odmah. Bilo da vas je auto ostavio na cesti, ili su vas prijatelji napustili u nevolji, ili vam je rodbina okrenula leđa kada vam je najteže u životu, imate načina da pomognete sami sebi.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (262 ocjena)

Home » Sms zajam