Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi novac

Brzi novac, potreba za brzim novcem

Brzi način života je jednako brzi novac. Danas se sve oko nas odvija brzo, tako da ne čudi činjenica da potreba za novcem uvijek postoji. Novac je danas primarna stvar bez koje ne možemo nažalost živjeti, realna je činjenica da sve oko nas košta a nažalost novac nije svima jednako pristupačan. Kada kažemo da novac nije svima jednako pristupačan mislimo na banke kao glavnu financijsku instituciju u svijetu, i njihovim pravilima koja se razlikuju od građana do građana, ovisno o njihovom prihodu i poslovanju. Druga po redu popularna financijska institucija su svakako kreditne kuće, koje su svojom pojavom preokrenule financijsko tržište, naravno na bolje. Filozofija kreditnih kuća je od samog početka bila da se birokracija svede na minimum i da se olakša isplata novaca onima koji su u potrebi. Pojam brzi novac je doživio boom sa obilne ponudom brzih pozajmica, zajmova ili kredita. Većina online ponuda kreditnih kuća izgleda upravo ovako: od prijave do isplate za pozajmicu, zajam ili kredit prolazi svega nekoliko minuta, nikako dulje. Potrebna dokumentacija su preslika osobne iskaznice, tekućeg računa i ponekad platnih lista.

Brzi novac, online ponuda

Brzi novac se danas najčešće koristi u ponudi online brzih pozajmica, zajmova ili kredita. Podrazumijeva manju svotu novca u navedenim oblicima. Rok otplate je kratak, a kamatna stopa nešto viša radi oblika nenamjenskih manjih ili većih kredita. Pošto se radi o isplati manje svote novaca, isplata se vrši bez instrumenata osiguranja. Online ponuda za brzi novac je danas dostupna svugdje, ali ne treba se zaletavati. Prije razmatranja ovakvog oblika uzimanja novca važno je da razmislite o svojim prihodima i rashodima, i onda provjeriti više ponuda kod različitih zajmodavaca. Na što sve trebate pripaziti u potrazi za brzim novcem? Prvo i osnovno je poželjno da zadržite hladnu glavu. Primamljiv marketing je upravo ono što vas privlači. Obratite pažnju prvenstveno na zajmodavca od kojeg planirate uzet oblik brzog novca. Provjerite kreditnu kuću koja posluje iza zajmodavca, ono na što želite obratiti pažnju je da je kreditna kuća registrirana i da posluje u Hrvatskoj pod pravilima Hrvatske narodne banke. Najvažnija stvar na koju morate obratiti pažnju je ugovor. Ako vam na web stranici zajmodavca ne postoji mogućnost izrade ugovora, tada znate da je riječ o prijevari. Online ponuda pozajmica, zajmova i kredita je masovna, no bitno je znati što želite i pripaziti na određene stvari prilikom dolaska do brzog novca.

Brzi novac, kako najbrže do novca

Online poslovanje kreditnih kuća kao online zajmodavac je omogućilo mnogima brzi novac kada im je to bilo najpotrebnije. Kreditne kuće svo svoje poslovanje odrađuju pretežito preko interneta, tako da nema procesa poput potpisivanja ugovora u poslovnicama, čekanja u redu itd. S druge strane kada razmišljate o bankama, banke i brz način za dolazak do novca nikad nije bilo nešto što ide ruku pod ruku. Iako su mnogi skeptični još dan danas u poslovanje kreditnih kuća, mjesečno razne kreditne kuće odobre do 2000 zahtjeva za zajmove, zamislite koliko ih recimo nije odobreno. Kada ovakve brojke stavite na papir, shvatite da su online zajmodavci tj. Kreditne kuće postale sinonim za brzi novac danas. Do brzog novca vas samo dijeli odabir pozajmice, zajma ili kredita i par minuta vašeg vremena. Registracijom na web stranicu zajmodavca ćete odabrati svotu novca koja vam treba, rok otplate koji želite i ovo vam se navodi u ugovoru. Zatim ispunjavate zahtjev sa svojim osobnim podacima i prilažete traženu dokumentaciju. Zajmodavcu ponudu šaljete preko maila ili faxa, i on vam u najkraćem roku javlja da li je traženo odobreno ili ne. Online financiranje je danas postalo popularnije više nego ikada prije, razlog može biti brojni mladi koji većinom posluju preko interneta.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (207 ocjena)

Home » Brzi novac