Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročne pozajmice

Kratkoročne pozajmice za financijsku pomoć

Svakome se može dogoditi da s vremena na vrijeme jednostavno nema dovoljno dostupnog novca za pokriti sve aktualne troškove. Štoviše, većina kućanstva u zemlji iskusilo je neki oblik financijskih poteškoća. Problemi sa financijama posebice su se raširili u ovom razdoblju globalne krize koja je na svima ostavila trag. Dok su se nekim ljudima mjesečni prihodi smanjili radi manjeg obujma posla, drugi su u potpunosti izgubili posao pa su bili prisiljeni tražiti novo radno mjesto. Koji god bio razlog Vaših trenutnih financijskih problema, kratkoročne pozajmice mogu biti idealan priljev novca koji će Vas vratiti na noge do sljedeće plaće. Kratkoročne pozajmice sve su popularniji izbor čak i god građana koji imaju stabilnu financijsku situaciju jer predstavljaju izrazito brzi priljev novca koji zbog kratkog roka otplate ima minimalne naknade. Ako ste se odlučili da bi pozajmica i Vama dobro došla, jedino pitanje koje preostaje je gdje se prijaviti i kako doći do takvog novca.

Kratkoročne pozajmice preko banke

Većina ljudi miješa pojmove kao što su zajam i kredit. To nimalo ne čudi jer oba pojma se često koriste kao sinonimi no između kredita i pozajmice ipak postoje stanovite razlike. Svaki kredit je zajam no svaki zajam nije ujedno i kredit. Kredit je specifično dogovoren novčani iznos koji banka pruža korisniku i prilikom ugovaranja kredita jasno se određuje kamate i iznos koji će korisnik u konačnici morati vratiti. S druge strane, zajam ili pozajmica može biti i novčana svota ali i neki oblik usluge koji zajmodavac pruža zajmoprimcu s određenim rokom povrata zajma. Pozajmice mogu biti ugovorene s kamatama ali isto tako mogu biti i beskamatne. Kratkoročne pozajmice su usluga koju banke ne pružaju već potrebno za njih se obratiti ovlaštenoj financijskoj agenciji. Kratkoročne pozajmice su specifične po tome što se za njih najčešće ne plaćaju kamate već samo minimalna naknada za obavljenu uslugu. Naravno, specifični uvjeti pozajmice ovise o agenciji preko koje se uzima.

Kratkoročne pozajmice preko financijske agencije

Za bilo kakve situacije kada Vam je potreban novac čim prije, kratkoročne pozajmice mogu predstavljati pravo rješenje za Vas. Radi se o praktičnoj usluzi koju je moguće ostvariti preko ovlaštenih financijskih institucija. Ovakav tip institucija sve je češći na našem tržištu, a efikasno preuzimaju sve veći dio financijskih potreba građana radi širokog izbora usluga kojih pružaju, jednostavnosti procedure dobivanja novca i manjih restrikcija za izdavanje kredita ili pozajmica naprema bankama. Kratkoročne pozajmice najbolje je koristiti u situaciji kada Vam iskrsne neki neodgodivi trošak, a ne možete si priuštiti čekanje na isplatu iduće mjesečne plaće. Radi se o manjim iznosima koji se najčešće vraćaju kroz 30 dana, a idealni su za lakše premošćivanje razdoblja između dvije plaće. Kako bi ostvarili ovakav tip zajma, dovoljno je posjetiti stranicu agencije po izboru i ispuniti online prijavnicu. Nakon što pošaljete prijavnicu sa svim relevantim podacima, Vaš zahtjev se obrađuje izrazito brzo, a isplata novca se vrši kroz samo 15 minuta.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (167 ocjena)

Home » Kratkoročne pozajmice