Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet je u današnje vrijeme mjesto gdje se odvija većina stvari. Ljudi preko njega kupuju, plaćaju svoje račune, čitaju vijesti, informiraju se, pa zašto onda ne bi mogli zatražiti pozajmicu novca? Kao jedna od vodećih i najvećih mobilnih banaka svojim klijentima pružamo mogućnost pozajmice preko interneta. Užurbani način života koji svakodnevno vodimo ograničava naše vrijeme i smanjuje mogućnost obavljanja obaveza koje imamo.  Trošimo vrijeme na stvari koje mogu biti puno jednostavnije i brže. Tako je i sa posudbom novaca. Opće je poznato kako situacija s poslom nije toliko sjajna. I dok veliki broj stanovnika iseljava iz države oni koji su ostali prepušteni su sami sebi. Ograničeni mjesečni budžet, male plaće, otkazi, neredovita primanja, neplanirani troškovi, sve su to razlozi da pogledate ponudu pozajmice preko interneta. I dok mnogi i dalje žive s blokiranim ili zaštićenim računom, rješenje možete pronaći na internetu.

Pozajmice preko interneta štede vaše vrijeme

Na stranicama brzih pozajmica mogu se pronaći mikrokrediti i različita rješenja koja će vašu financijsku situaciju popraviti preko noći. Za pozajmice preko interneta dovoljno je odvojiti minimalno vrijeme kao i osnovnu dokumentaciju. Za svega nekoliko minuta možete poslati zahtjev za pozajmicom, a novac će vam biti isplaćen već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Jedna od glavnih prednosti naših usluga je ta što nam se možete obratiti bilo kada i bilo gdje.

Vračajte pozajmice u ratama

Svim svojim klijentima smo omogućili vraćanje pozajmice u ratama kako bi što lakše i brže mogli otplatiti svoj dug. Na našim stranicama su jasno i transparentno prikazani svi troškovi bez skrivanja i sitnih slova. Vračanjem pozajmice na rate uspjet ćete otplatiti svoje stare dugove i smanjiti mjesečne troškove. Pozajmice isplaćujemo isključivo na tekući račun koji nije zaštićen i u blokadi. Mi ne isplaćujemo novac na ruke.

Pozajmice preko interneta su sigurne

Ne trebate se bojati kako ćete biti prevareni jer mi ne poslujemo s tim ciljem. Brze pozajmice preko interneta koristi veliki broj klijenat u Hrvatskoj i inozemstvu. Pomogli smo mnogima, tako da možemo pomoći i vama. Sve uvjete i načine korištenja naših usluga možete pročitati na stranici, a za sva ostala pitanja i nejasnoće slobodno nas kontaktirajte. Imate li tablet, pametan telefon ili računalo već danas možete poslovati s nama. Obratite nam se s punim povjerenjem.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (255 ocjena)

Home » Pozajmice preko interneta