Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice preko interneta

Za koga su brze pozajmice preko interneta

Bankovni račun igra veliku ulogu u posudbi jer zajmodavcima daje uvid u vašu financijsku situaciju. Zajmodavci često gledaju na bankovni račun podnositelja zahtjeva kao na jedan dio slagalice u pokušaju da utvrde je li vjerojatno da ćete vratiti ono što posudite. Zbog toga mnogi zajmodavci imaju zahtjev za bankovnim računom kao zahtjev za podnositelje zahtjeva kada se prijavljuju za osobni zajam. Neki zajmodavci, poput zajmodavaca do dana zajma ili zajma, mogu uzeti u obzir podnositelje zahtjeva koji nemaju bankovne račune. No, kako bi nadoknadili rizik posudbe podnositelju zahtjeva o kojem manje znaju, ti zajmodavci mogu zatražiti da osigurate kolateral – imovinu, poput automobila, koju mogu uzeti ako ne vratite zajam – a obično naplaćuju visoke naknade i kamate. Kao i kod većine kreditnih proizvoda, vaše će se mogućnosti razlikovati ovisno o vašoj kreditnoj povijesti, prihodu i nizu drugih čimbenika, tako je i kad su brze pozajmice preko interneta u pitanju. No, prije nego što dođemo do toga, logično je prvo razmisliti možete li promijeniti svoju situaciju dobivanjem bankovnog računa. Možda ćete moći prilično lako postaviti tekući račun. Ako ste imali prošlih provjera pogrešaka ili zlouporaba, potražite drugu priliku za provjeru računa. Brze pozajmice preko interneta osmišljene su kako bi pomogli ljudima koji imaju negativnu bankarsku povijest da se vrate na noge.

Za što odabrati brze pozajmice preko interneta

Brze pozajmice preko interneta su oblik je kratkoročnog osobnog kredita stvoren za brzinu i praktičnost. Ovi su proizvodi osmišljeni kako bi pružili brza rješenja za hitne slučajeve gotovine. Ova vrsta nesigurnih financija često je prikladna za one s relativno lošim kreditnim stanjem, jer su iznosi zajma prilično mali, a rokovi zajma kratki. Ako je vaša internetska prijava za kredit uspješna, sredstva se obično prenose istog dana, posebno ako se prijavljujete tijekom radnog vremena. Kada primite sredstva ovisit će o politikama i procedurama vaših banaka. Brze pozajmice preko interneta često mogu pomoći u rješavanju kratkoročnih financijskih problema. To bi moglo uključivati: kvar na vozilu, potrebno platiti neočekivani račun, hitne popravke kuće – poput kvara kotla ili problema s perilicom rublja, neočekivani troškovi, razbijanje troškova velike kupnje i pokrivanje ili doprinos trošku pogreba voljene osobe. Kao što je gore spomenuto, ovi zajmovi mogu biti prikladni za kratkoročne izvanredne situacije. Međutim, postoje neki slučajevi kada se ne preporučuje brza kreditna opcija, uključujući: otplata ostalih oblika kredita, plaćanje redovnih računa kao što su plin, struja, cijene vode, TV dozvola, komunalni porez ili stanarina, da plati ovršitelja / tvrtku koja zahtijeva isplate, za kupnju zabave i za luksuzne ili nebitne kupnje.

Ponuda za brze pozajmice preko interneta

Prednosti podnošenja zahtjeva za brze pozajmice preko interneta: brz postupak mrežne prijave, a vaša je prijava poslana na razmatranje više zajmodavcima – veće šanse za pronalazak zajmodavca koji će prihvatiti vašu prijavu, bez utjecaja na kreditnu datoteku. Postoje odluke o brzom odobravanju zajma, prijenos sredstava istog dana (u većini slučajeva), mrežni postupak ‘e-potpisa’ (u većini slučajeva) te prijevremena otplata bez ikakvih naknada (većina zajmodavaca). Kratkoročni zajmovi s visokim troškovima najčešća su vrsta brzog povoljnog kredita. Međutim, brojni zajmodavci sada nude dugoročnija financijska rješenja koristeći slične modele. Ako vam je hitno potreban zajam, morat ćete kontaktirati zajmodavca ili koristiti brokera koji će vam pomoći da pronađete pravog davatelja kredita. Ako se za brze pozajmice preko interneta prijavite izravno kod zajmodavca, morat ćete ispuniti obrazac za prijavu (obično na mreži) i dostaviti ga izravno njima. Ako zajmodavac ne odobri vaš zajam, morat ćete zatražiti zajam negdje drugdje i ponovno započeti postupak. Ponavljanje ovoga više puta s više različitih zajmodavaca može negativno utjecati na vašu kreditnu ocjenu. To je jedan od razloga zašto je korištenje internetskog brokera povoljno – jer nećemo podnijeti čvrstu provjeru kreditne sposobnosti dok pretražujemo našu ploču za vjerovnika koji će najvjerojatnije odobriti vašu prijavu. Nema tvrde provjere kreditne sposobnosti = nema utjecaja na vašu kreditnu ocjenu. Vrijedno je napomenuti da će, ako uspijemo pronaći odgovarajućeg zajmodavca za vaše okolnosti i ako odlučite nastaviti s tim zajmodavcem, provesti provjeru kreditne sposobnosti kao dio svojih provjera kako bi bili sigurni da ste prikladan kandidat za njihov proizvod.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (244 ocjena)

Home » Brze pozajmice preko interneta