Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti do 12 mjeseci

Mnogi ekonomski stručnjaci smatraju da je zadnjih par godina, razdoblje mikrokredita. Kako je kriza imala značajan utjecaj, pogotovo u Hrvatskoj, mnogima je veliko zaduživanje predstavljao preveliki rizik u koji se mnogi ne bi lako upuštali. Iako danas, polako ali sigurno, dolazimo na stazu koja nas vodi prema gospodarskom rastu, mnogima je baš mikrokredit pametnije i logičnije rješenje. Ne iznenađuje podatak da je ovaj oblik kredita sve popularniji te ga iskorištavaju mnogi koji nastoje iskoristiti današnje plodno tlo kako bi uspjeli pokrenuti svoj vlastiti posao. I dok se građani pitaju kako doći do novčane pozajmice, mikrokrediti su još jedna opcija kojom možete riješiti nepovoljnu financijsku situaciju.

Osim osoba koje pokušavaju pronaći način kako pokrenuti svoj „business“, mnogi korisnici ovakvih kredita su osobe kojima je cilj riješiti sve svoje financijske obaveza. U današnjem svijetu, mnogi se nađu u situaciji kada su ostali bez ušteđevine te koliko god dobro planirali i kontrolirali svoje financije, neočekivani troškovi uvijek prijete, bile to školarine, popravak automobila ili adaptacija životnog prostora. Također, često su rješenja za osobe koje nisu u radnom odnosu ili ne posjeduju nekretnine koje bi, u većini slučajeva, služile kao jamstvo bankama ako bi se odlučili tražiti veći kredit.

Mikrokrediti su kratkoročni krediti u manjim iznosima namijenjeni za premošćivanje težih razdoblja koji prijete svakome od nas. Najčešće ne predstavljaju veliki stres i strah jer se otplaćuju u kratkom roku unutar nekoliko mjeseci. Ovakav oblik brze pozajmice pomogao je mnogim ljudima kako bi što lakše i bezbolnije riješili privremen financijski problem ili dovršili pokrenute projekte.

Mikrokrediti u par koraka

Do mikrokredita možete doći putem interneta bez na napuštate svoju kuću ili stan. Iz topline svog doma u nekoliko jednostavnih koraka zatražite novac koji može spasiti vaše financije. Ne trošite uzaludno vrijeme moleći prijatelje i rodbinu za pomoć. Kod nas vrlo diskretno bez znanja drugih možete doći do gotovine, te si tako olakšati život. Stari računi, opomene, niska primanja, neplanirani troškovi i slični problemi redovito se pojavljuju baš onda kada nam najmanje trebaju. Zato su tu naši mikrokrediti koji se mogu dobiti uz minimalne uvjete vrlo transparentno, bez skrivanja troškova, sitnih slova ili rečenica.

Mikrokrediti u eurima

Sav novac koji isplaćujemo svojim klijentima je isključivo u eurima. Svaki klijent je unaprijed upoznat sa svim troškovima vraćanja mikrokredita. Vrlo bitno je plaćati svoje račune na vrijeme kako bi ste i u budućnosti mogli računati na našu ekspresnu uslugu kao što su mikrokrediti. Obratite nam se s punim povjerenjem jer pomogli smo mnogima, pa možemo i vama.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (170 ocjena)

Home » Mikrokrediti