Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Plaćanje odnosno otplata na rate za mnoge je jedino moguće rješenje. Bez obzira što kupuju, mnogi građani često su odlučni kada su u pitanju rate. Otplata na rate ima jako puno prednosti i ostavlja vam novac na raspolaganju. Isto tako je i s pozajmicom na rate. Kada posuđujete novac uvijek je bolja opcija otplate u nekoliko rata, nego plaćanje cjelokupnog iznosa odjednom, pogotovo ako znate da će vam taj novac biti potreban i da će vaše financije zbog toga trpjeti. Pozajmice na rate omogućuju vam da zatražite cjelokupan iznos novca odjednom, a zatim prema unaprijed dogovorenom otplatnom planu vraćate mjesečno u ratama.

Troškovi ponekad mogu biti takvi da ih je gotovo nemoguće podmiriti odjednom. Upravo u takvim situacijama pozajmice na rate mogu doći do izražaja kao jedino rješenje. Koliko puta vam se dogodilo da ste hitno trebali novac koji niste mogli od nikoga posuditi. Ponekad je svoje financijske probleme bolje zadržati unutar četiri zida. Obratite li se prijateljima ili rodbini za pomoć, često ćete morati odgovarati na razna pitanja i objašnjavati im stvari koje vas mogu dovesti do neugodnosti. Izbjegnite takve situacije i potpuno diskretno zatražite pozajmice na rate u samo par klikova mišem.

Pozajmice na rate u jednom danu

Dobiti novac u jednom danu je vrlo teško i često je za to potrebna silna dokumentacija. Mi poslujemo tako da štedimo vaše vrijeme i novac ne tražeći vas dokumente koji nam nisu potrebni. Iskoristite novac na najbolji mogući način već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Novac će biti isplaćen direktno na vaš tekući račun, brzo i sigurno. Računati na naše usluge možete u bilo kojem trenutku u slučaju da zadovoljavate minimalne uvjete navedene na našoj stranici. Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli onda kada su im svi drugi okrenuli leđa.

Do pozajmice na rate preko mobitela

Dobro ste pročitali! Za pozajmice na rate nije potrebno odlaziti u banku i kod javnih bilježnika, te tako trošiti svoje vrijeme. Pozajmice preko interneta zatražite uz obrazac za prijavu, a sve potrebne podatke nam možete dostaviti online. Naše usluge su prilagođene pametnim telefonima, tabletima i stolnim računalima kako bi nas korisnici što jednostavnije pronašli. S pozajmicom na rate možete raditi što vas je volja bez pravdanja posuđenog novca. Mi vas nikada nećemo pitati na što trošite pozajmljeni novac.

Ne dolazite s posla u strahu da se u vašem sandučiću nalazi još jedna plava kuverta. Otplatite sve svoje dugove, učinite ono što ste planirali, uredite svoj dome, otiđite na putovanje, iznenadite voljenu osobu ili popravite vozilo, a sve to uz naše pozajmice na rate.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (292 ocjena)

Home » Pozajmice na rate