Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice i zajmovi su usluga kojom nastojimo građanima Hrvatske pomoći u situaciji kada su im drugi okrenuli leđa. Osjećate li se prevareno i jadno zato što vam mjesečna primanja nisu dovoljna da pokrije pola troškova kojih imate? Dugovi koji se nagomilavaju na kraju će vas koštati puno skuplje, a posljedice mogu biti drastične. Neplaćanjem računa, izbjegavanjem i odugovlačenjem štetite samom sebi, jer vi ste u konačnici ti koji ćete sve to morati nositi na svojim leđima. Želite li i dalje živjeti takvim tempom života? Vjerujemo da ne, zato smo vam namijenili pozajmice i zajmove kojima ćete svoju financijsku situaciji moći ispraviti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Upravo to je vrijeme u kojem je moguća isplata novaca pod uvjetom da ste zadovoljili minimalne uvjete za poslovanje.

Pozajmice i zajmovi mogu se uzeti s određenim iznosom na određen broj rata kako bi vam olakšali otplatu. Kako i kod usluge trebam kredit hitno, sve informacije detaljno se nalaze na našoj stranici i to bez skrivanja i sitnih slova. Za pozajmice i zajmove vam nisu potrebni silni papiri i potvrde javnih bilježnika, ovdje ne čekate u redovima i ne trošite svoje vrijeme. Dovoljno je ispuniti online obrazac i putem interneta poslati zahtjev za pozajmicom ili zajmom.

Pozajmice i zajmovi na tekući račun

Mi ne isplaćujemo novac na ruke. Sve naše usluge su vrlo sigurne što znači da poslujemo profesionalno i u skladu sa zakonom. Danas postoji veliki broj oglasa za pozajmice i zajmove. Vrlo vjerojatno ste se sreli sa sličnim oglasima na stupovima, autobusnim stranicama, u novinama i slično. Kod uzimanja usluge budite oprezni i pazite kome se obraćate kako kasnije ne bi ste požalili.

Pozajmice i zajmovi bez hipoteke i pokretne imovine

Mnogi će vas možda tražiti garanciju u smislu hipoteke odnosno pokretne imovine, kojom ćete garantirati kako ćete u cijelosti otplatiti pozajmljeni novac. Ni ne poslujemo na takav način i ne tražimo od klijenata garancije koje bi im mogle kasnije naštetiti. Naš odjel naplate brine se za vas u slučaju da ne možete na vrijeme platit mjesečnu ratu. Obavezno se što prije javite kako bi smo pronašli rješenje jer u protivnom nećete moći koristiti naše usluge u budućnosti.

Pozajmice i zajmovi pomažu građanima jer se isplaćuju jednokratnu i u cijelosti. Na taj način možete vrlo brzo reagirati i u hitnom slučaju riješiti svoj financijski problem.

Obratite nam se s povjerenjem jer pozajmice i zajmovi mogu biti vaš spas onda kada vam nitko drugi ne želi i ne može pomoći.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (185 ocjena)

Home » Pozajmice i zajmovi