Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do kredita i novaca kada vam je on hitno potreban? Nije lako posjetiti banku i reći trebam kredit hitno jer za kredit postoje i određeni uvjeti koje morate zadovoljiti. Što se tiče uvjeta oni vas očekuju kome god se obratili, jedina razlika je u tome tko vam što uvjetuje za dobivanje kredita. I dok se negdje trebate dobro namučiti kako bi ste dobili novac, brze pozajmice vam omogućuju isplatu kredita već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Trebate li kredit hitno, smatramo da vam novac treba što prije. I dok na drugim mjestima čekate po tjedan dana kod nas je isplata moguća već isti dan. Situacije koje iziskuju novac nisu lake, pogotovo kada nemate nikoga na koga se možete osloniti. Kažete li svojim prijateljima trebam kredit hitno oni će vam postaviti još stotinu drugih pitanja. Vjerujemo kako ne želite svoju privatnost i probleme dijeliti s drugima, zato je naša opcija kreditiranja zajamčeno diskretna kao i kod pozajmice na rate.

Troškovi nisu samo hrana i režije. Ponekad se u životu dogode situacije koje ne možemo predvidjeti. Prijeti li vam blokiranje računa, bliži vam se registracija vozila, trebate platiti troškove liječenja, želite li otići na neko putovanje … sve su to razlozi zbog kojih nam se slobodno možete obratiti i zatražiti uslugu hitnog kreditiranja.

Neke stvari jednostavno se ne mogu riješiti otplatom na rate i gotovina vam može biti od ključne važnosti. Usluga trebam kredit hitno omogućit će vam direktnu isplatu cjelokupnog iznosa koji s nama dogovorite i to na vaš račun u banci. Tako možete biti sigurni da ćete vrlo brzo moći raspolagati traženim iznosom koji vraćate u ratama što vam je svakako jednostavnije i manje utječe na vaš kućni budžet.

Trebam kredit hitno putem interneta

Da bi vam još lakše pojednostavili dobivanje kredita hitno, sve naše usluge su dostupne putem interneta što znači da nam se možete obratiti bez obzira gdje bili. Zaboravite duge redove, gubljenje vremena, nervozne ljude pored sebe i slične situacije koje ste barem jednom u životu doživjeli. Obrazac za prijavu kredita nalazi se na našoj stranici tako da vrlo transparentno možete izračunati i unaprijed se informirati o iznosu koji možete dići, vremenskim periodom i troškovima vraćanja kredita. Bez skrivanja i sitnih slova poslujemo s velikim brojem zadovoljnih klijenata kojima smo pomogli onda kada im je trebao kredit hitno.

Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se zašto smo jedna od vodećih mobilnih banaka. Uvjeti i dokumentacija za dobivanje kredita su minimalni, zato ne čekajte i ne gubite vrijeme tražeći rješenje koje će vas kasnije koštati puno skuplje.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (300 ocjena)

Home » Trebam kredit hitno