Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najbolja ponuda mini kredita, rok isplate odmah, isplata novca na ruke u istom danu…- ove fraze bombardiraju nas s internetskih oglasa, letaka na tramvajskim stanicama i vire iz poštanskih sandučića. No koja ponuda mini kredita je zapravo najbolja? Svatko tvrdi da je to upravo njegova, no nije lako odlučiti kome vjerovati. Prilikom odabira banke, štedno-kreditne zadruge ili kreditne kuće valja u obzir uzeti vlastite prihode i rashode, a ne generalizirati. Ono što možda odgovara vašem prijatelju, ne mora nužno odgovarati vašim potrebama.

Prije nego li saznate kako brzo posuditi novac i zatražite mini kredite odmah, napravite financijsku analizu. Provjerite na što trošite najviše novca i možete li isto prilagoditi otplati mini kredita. Pokušajte rasporediti troškove i vidite koliko na mjesečnoj bazi možete izdvajati za plaćanje kredita. Samim time lakše ćete isti otplatiti i neće vam biti preveliki teret. A to znači što ga prije otplatite, prije možete uzeti drugi ukoliko bude potrebno.

Mini krediti odmah – što se krije iza toga?

Mini krediti odmah kako im samo ime govori su manje svote novca koje klijent posuđuje na kratak rok otplate. S obzirom na to da se radi o kratkom roku otplate, troškovi vraćanja mini kredita odmah su svedeni na minimum. Što je rok dulji, to su i kamate veće. Riječ je o nenamjenskim gotovinskim kreditima koje klijent može iskoristiti za manje popravke u kući, svadbeni poklon ili bilo kakvo drugo pokrivanje nepredvidivih troškova.

Mini krediti odmah – što nude banke, a što kreditne kuće?

Mini kredite odmah u svojoj ponudi imaju banke, ali u nešto drugačijoj formi nego kreditne kuće. Banke klijentima omogućuju isplatu manje svote novca preko bankomata, ali uz plaćanje jednokratne naknade. Ova je opcija mini kredita odmah slična minusu na tekućem računu, ali ju karakterizira jednokratna naknada. Klijent može doći do novca odmah što je izuzetno bitno u hitnim i nepredvidivim situacijama u kojima vam gori pod petama, a nemate od koga posuditi novac.

Kreditne kuće nude mini kredite odmah u manjim iznosima i s kratkim rokom otplate. Kod provjere klijenata, pazi se na financijsku urednost klijenata, odnosno podmiruju li redovito svoja dugovanja i imaju li redovna primanja. Banke provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata i oslanjaju se na izvješća HROK-a što u prijevodu znači ako imate bilo kakvu neplaćenu kartu za parking, nećete moći dići mini kredite odmah. Mana takvog načina jest i u tome što se izvješća HROK-a ne ažuriraju redovito pa to stvari probleme i tamo gdje ih ne bi trebalo biti. A to može biti iznimno neugodno u situacijama kad vam je novac hitno potreban.

Do mini kredita odmah online putem

Kreditne kuće omogućuju podnošenja zahtjeva i obavljanje kompletnog dogovaranja mini kredita odmah preko interneta. Banke još uvijek to djelomično rade u poslovnicama. Odnosno, zahtjev se u većini slučajeva može predati online putem, ali ugovor i uvjeti se dogovaraju direktno s djelatnicima banke. To nije slučaj s kreditnim kućama čiji se ugovori mogu preuzeti s njihovih internetskih stranica i proučiti na miru, pa čak i dati na uvid pravnom ili ekonomskom stručnjaku. Pozitivna je to stavka za svakog tko novac treba odmah i treba ga hitno.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (243 ocjena)

Home » Mini krediti odmah