Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novac je postao pokretačka snaga svijeta i iako se često ponavlja kako su najbolje stvari besplatne, novac je ipak nužan za kvalitetniji život. Teško ga je zaraditi, a lako izgubiti. Skupoća života svakim danom prelazi psihološku barijeru, a četvrtina Hrvata živi na granici ili čak ispod granice siromaštva. Riječ je o više od milijuna stanovnika koji se sigurno pitaju kako brzo posuditi novac ne bi li pokrili osnovne životne troškove.

Plaće jednostavno nisu dovoljne za osnovne troškove, a to najviše osjećaju jednočlana kućanstva kao i obitelji s više djece. Troškovi su iz dana u dan sve viši, a plaće stagniraju. Iako prosjek raste na državnoj razini, valja napomenuti kako u njegov zbroj ulaze i menadžerske i direktorske plaće.

Ne čudi stoga što fraza „kako brzo posuditi novac“ sve češće iskače na internetskim pretraživačima. U oglasima se nudi svašta, od isplate novca na ruke, posudbe bez kamata i slično. No s time treba biti jako oprezan jer su se na tržištu pojavile raznorazne kreditne kuće koje posluju u sivoj zoni. Kod odabira treba najprije proučiti poslovanje odabrane kreditne kuće i provjeriti ima li odobrenje za rad od strane Hrvatske narodne banke. Građani žele na brz i jednostavan način doći do novca i kredita za zatvaranje svih dugova. Oni nemaju ni vremena ni volje „hodočastiti“ po raznoraznim poslovnicama i institucijama u nadi da će skupiti svu silinu zahtjeva i prohtjeva. Jer na kraju dana uvijek vam nedostaje još taj jedan papir. Ponekad se cijela priča čini kao igra bez granica iz koje ne možete izaći kao pobjednik.

Kako brzo posuditi novac od kreditne kuće ili banke

No birokraciju su uvelike izbacile kreditne kuće koje već desetak godina rade na hrvatskom financijskom nebu. Njihovo je poslovanje usmjerenu upravo na brzinu i prilagođenu potrebama klijenta odnosno modernom načinu života. Klijent uz osnovne dokumente može doći do novca. A to je ono što svi žele kad razmišljaju kako brzo posuditi novac.

Komunikacija se odvija preko interneta i sve se može obaviti iz udobnosti vlastitog doma. Za razliku od kreditnih kuća banke su puno rigoroznije po tom pitanju. Naime, iako se zahtjev za kreditom ili pozajmicom može podnijeti online putem, potpisivanje ugovora i bilo kakvi dogovori i dalje se obavljaju u poslovnicama. Samim time produljuje se proces od podnošenja zahtjeva za isplatom novca do stvarne isplate na tekući račun. A to ne odgovara na pitanje „kako brzo posuditi novac“.

Osim kod banka i kreditnih kuća odgovor na pitanje kako brzo posuditi novac mogu dati i članovi obitelji ili prijatelji. No kod takve vrste posuđivanja valja uzeti u obzir i prirodu posla. Naime, novac, htjeli mi to priznati ili ne, mijenja stvari.

Kako brzo posuditi novac od obitelji ili prijatelja

Stoga se prije bilo kakvih koraka preporučuje sjesti i razjasniti sve uvjete pod kojima će posudba novca odvijati. Dapače, takve je stvari najbolje staviti na papir i po mogućnosti ugovor ovjeriti kod javnog bilježnika. Preporučuje se napraviti ugovor sličan kakav se potpisuje s financijskim institucijama, jasno naznačiti svotu koja se posuđuje, plan otplate istog i kamate ako su određene. Time će se izbjeći moguće neugodne situacije i potencijalno narušavanje odnosa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (108 ocjena)

Home » Kako brzo posuditi novac