Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupovina auta itekako može biti zanimljiva stvar. Bez obzira radi li se o novom ili rabljenom autu, jedno je sigurno, kupac će vas vjerojatno tražiti kaparu za auto. Kapara za auto najčešće se može dogovoriti s prodavateljem tako da to bude simbolična svota novaca od nekoliko stotina eura pa do nekoliko tisuća eura. Kupovina auta sama po sebi je trošak na koji se još nadovezuje registracija, tehnički, osiguranje i slično.

Većina osoba kada auto kupuje na kredit nema kod sebe kaparu. Kapara za auto je novac u gotovini koji je kupac dužan dati prodavatelju kao znak ozbiljnosti prilikom kupovine. S druge strane prodavatelj uzimanjem kapare za auto jamči kupcu da auto u određenom periodu neće više nuditi drugima. Nemate li za kaparu, možemo vam pomoći i to u jednom danu.

Vidjeli ste dobar auto koji želite kupiti, a nemate novac za kaparu? Odete li u banku po kredit, to može potrajati i nekoliko tjedana dok ne dobijete novac na ruke. Mi vam dajemo mogućnost isplate novca već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Kapara za auto u eurima bez provjera, bez potvrda, provjereno i sigurno.

Uzbuđenje oko kupovine auta brzo može splasnuti sjetite li se da je vaš novčanik prazan, a za kredit tek trebate predati zahtjev. Želite li što prije dati kaparu to možete učiniti preko nas. Za to će vam dobro doći gotovinski zajam s kojim možete raspolagati odmah po isplati na vaš tekući račun.

Kupite auto koji ste oduvijek htjeli, ne dozvolite da propustite priliku radi kapare!

Kapara za auto na rate

Kapara za auto može se zatražiti na rate ovisno o visini kapare. Kaparu isplaćujemo u eurima i u gotovini isključivo na tekući račun korisnika. Bez skrivenih troškova, transparentnim uvidom u mjesečne rate možete ispuniti zahtjev i zatražiti svoju kaparu za auto. Za kaparu su potrebni minimalni uvjeti tako da ovu vrstu financiranja rijetko odbijamo.

S ciljem da sklopimo poslovanje na obostrano zadovoljstvo svakom klijentu pružamo maksimalno brzu i sigurnu uslugu koje je provjerena i potvrđena od velikog broja zadovoljnih korisnika diljem EU.

Kapara za auto bez papirologije

Kada ste već trebali papirologiju za auto kredit, mi vas ne tražimo ništa osim osnovnih dokumenata. Kapara za auto odobrava se bez provjera, javnih bilježnika i potvrda poslodavaca što ubrzava proces realizacije i isplate novca na vaš račun. Kaparu za auto možete koristiti odmah čim novac bude vidljiv na vašem računu, a to može biti već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije.

Budite brži, budite prvi i uz pomoć kapare za auto rezervirajte vozilo koje namjeravate kupiti. Kapara za auto je kratkoročna usluga koju ćete vrlo brzo otplatiti, a s druge strane pomoći će vam da rezervirate baš ono vozilo koje ste htjeli.

Obratite nam se s povjerenjem jer kapara za auto može biti vaša u jednom danu. Iskoristite gotovinu i kupite svoje vozilo bez straha i stresa.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (263 ocjena)

Home » Kapara za auto