Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novac na ruke

Novac na ruke, zajmodavci i isplata na ruke

Većina nas danas ima neki oblik bankovne kartice, najčešće tekući račun. Bez bankovnog računa teško je dogovoriti isplatu gotovine unaprijed, bez obzira da li je riječ o bankovnom novcu ili novcu neke druge financijske institucije. Ako ste možda spremni platiti više kamate, postoje nekoliko određenih internet i osobnih zajmodavaca koji će vam ponuditi predujmove u obliku gotovine i to bez čekova ili štednog računa. Da li je moguće dobiti novac na ruke bez bankovnog računa? Ako ste jedna od onih osoba koje nemaju otvoren bankovni račun, sigurno se pitate da li imate isto tako prava na kratkoročne zajmove. Iako u realnosti danas mnogi online zajmodavci traže bankovni račun do dana isplate, postoje oni koji vrše isplatu novac na ruke i vi možete dobiti manji zajam bez bankovnog računa sve dok ispunjavate određene uvjete koje zajmodavac traži od vas, primjerice ostvarivanje minimalnog dohotka svaki mjesec. Važno je naglasiti da mnogi ovakvi zajmovi dolaze s jako visokim kamatama, što bi vas kao zajmoprimca moglo dovesti u lošu financijsku situaciju. Upravo zbog navedenog je bitno temeljito istražiti sve mogućnosti prije nego se odlučite uzeti bilo kakav kratkoročni online zajam ili pozajmicu. Današnji online zajmodavci više preferiraju način isplate preko bankovnih računa. Minimalni broj zajmodavaca ne zahtijeva bankovni račun i zato će obično naplaćivati veću kamatnu stopu, isto tako zahtjevi za provjeru vas kao klijenta je puno stroža.

Novac na ruke, brze pozajmice na ruke

Potraga za brzim pozajmicama na ruke od vas traži znanje za razlike između osiguranog i neosiguranog zajma. O čemu se tu zapravo radi? Većina zajmova je osigurano putem ugovora u koji se radi između zajmodavca i vas kao zajmoprimca kada tražite određenu svotu novaca. Neosigurani zajam je zajam koji ne nudi nikakvu sigurnost sa strane zajmodavca ili vas kao zajmoprimca. I dok novac na ruke putem brzih pozajmica je ostvariv, maksimalna razina opreznosti je potrebna. Mnoge kreditne agencije danas nude stotinu raznih pozajmica, zajmova i kredita koji su prilagođeni onima u potrebi za novcem i onima koji su odbijeni sa strane banke. Iako su većini alternativa za dobivanje primjerice kredita, imajte na umu da bez obzira na pojednostavljen proces dobivanja novca kreditne agencije ne odobravaju svaki zahtjev. Brzi novac putem njihove ponude privlačan je mnogima od nas, pa tako i onima koji žele novac na ruke a ne posluju s nikakvim bankama. Brze pozajmice i zajmovi na ruke su ostvarivi, samo je potrebno naći odgovarajućeg zajmodavca i obratiti pažnju da postoji pisani trag o posuđenom novcu.

Novac na ruke, vrste isplate na ruke

Postoji par oblika pozajmica na ruke koje vam omogućuju novac na ruke. Pozajmice do dogovorenog dana plaćanja, ovo je vrsta pozajmice koja je zamišljena kako bi vam pomogla između plaća. Dug vraćate u jednom paušalnom iznosu za mjesec dana od isplate. I dok ova vrsta pozajmica ne zahtijeva kreditnu sposobnost s vaše strane, dodatne provjere sa strane zajmodavca su moguće. Privatne pozajmice na ruke su također oblik pozajmica koja vam nudi isplatu na ruke, ponudu privatnih pozajmica možete potražiti na raznim oglasnicima. Banka kao takva ne nudi pozajmice ili zajmove na ruke. Mogućnosti za novac na ruke vam također nude lokalne zalagaonice. Primjerice, zajam u zalagaonici je osiguran oblik zajma. Vi donesete određenu stvar, dobijete novac na vaše ruke isti čas, i ako ne otplatite u dogovorenom roku zalagaonica ima pravo vaš određeni predmet zadržati i prodati kako bi namirila trošak isplate. Vlasnički zajam je također jedan od načina kako možete doći do novca. Također moramo naglasiti i mogućnost posudbe novca na ruke od svojih bližnjih. Proces kako doći do brzog novca na ruke putem online ponuda nije tako jednostavan kao kako bi bilo da imate otvoren bankovni račun. Tekući račun uvelike pomaže mnogima kada su u pitanju financije, bez obzira da li je u pitanju uplata ili isplata novca.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (300 ocjena)

Home » Novac na ruke