Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:45
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako pozajmiti novac bez banke

Kako pozajmiti novac bez banke online

Većina zajmodavaca na mreži kotira cijene i uvjete tijekom postupka pretkvalifikacije nakon provjere povoljnog kredita. To je samo upit i ne šteti vašem kreditu ako pokušavate naći opciju kako pozajmiti novac bez banke, tvrda kreditna provjera stvarna je aplikacija za kredit koja može nakratko smanjiti vašu kreditnu ocjenu. Čista konkurentnost tržišta osobnih zajmova znači da se zajmodavci na mreži teže trude izdvojiti od tradicionalnih zajmodavaca, bilo smjernicama za posudbu koje nadilaze tradicionalne modele bodovanja ili dodatcima poput fleksibilnih plaćanja, bez naknada ili načina za snižavanje kamatne stope tijekom otplata. Neki zajmodavci na mreži usmjereni su na zajmoprimce s visokom kreditnom sposobnošću, nudeći visoke iznose zajma i niske kamatne stope. Kreditne ocjene od 690 do 719 smatraju se dobrim, dok su one od 720 i više izvrsne. Ostali zajmodavci obračunavaju zajmoprimce s prosječnom ili nižom ocjenom. Stope su više, ali zajmodavac može uzeti u obzir i druge čimbenike iznad vašeg prosjeka (630 do 689) ili lošeg (300 do 629) kreditnog rezultata. Web mjesta sa online ponudama pozajmica su idealan način kako pozajmiti novac bez banke.

Kako pozajmiti novac bez banke i kako odabrati najbolju opciju

Kada kupujete osobni zajam i tražite kako pozajmiti novac bez banke, pripazite na godišnju postotnu stopu, a ne samo na kamatnu stopu ili mjesečnu uplatu. APR uključuje kamatnu stopu i sve dodatne naknade koje ćete platiti. Razmislite koji zajmodavac nudi značajke prilagođene potrošačima koje bi vam mogle zatrebati. Na primjer, s nekim zajmovima za konsolidaciju duga, zajmodavci će novac slati izravno vjerovnicima, uklanjajući taj korak umjesto vas. Ostali zajmodavci mogu vam dopustiti da odaberete datum dospijeća plaćanja ili oprostiti povremenu naknadu za kašnjenje. Razlika u pola boda u kamatnoj stopi na petogodišnji osobni zajam od 5000 dolara koštat će dodatnih mjesec dana ili tako nešto više. Međutim, fleksibilnost za reprogramiranje plaćanja može vas spriječiti da ne propustite uplatu i ne zakasnite s naknadom, kao ni pogotkom na kreditnoj ocjeni. Neki zajmodavci mogu dati zajmove samo za određene svrhe. Isplata, na primjer, traži samo kupce koji žele konsolidirati dug na kreditnoj kartici. Neke će kreditne zadruge dati velike zajmove samo ako su za kućne popravke. No, većinu zajmodavaca nije briga što ćete učiniti s novcem. To vrijedi i ako tražite idealan način kako pozajmiti novac bez banke.

Ostale opcije kako pozajmiti novac bez banke

Ostale opcije kako pozajmiti novac bez banke su ili preko bliskog posrednika, prijatelja ili obitelji, no i preko kreditnih unija ako je to vama draže. Zajmoprimci s lošom kreditnom sposobnošću mogu razmotriti slijedeće načine kako pozajmiti novac bez banke. Mrežni zajmodavac za zajmoprimce s lošom kreditnom sposobnošću. Neki u svojim odlukama o osiguranju uzimaju u obzir netradicionalne čimbenike poput potencijala zarade. Osigurani osobni zajam. Trebat će vam kolateral poput automobila ili depozita. Zajam supotpisnika. Prijatelj ili rođak s dobrim kreditom mogu vam pomoći da se kvalificirate za zajam ili nižu kamatnu stopu. Supotpisnik je odgovoran za plaćanje zajma ako to ne učinite. Kreditne unije često su spremne surađivati ​​s zajmoprimcima koji imaju fer ili lošu kreditnu sposobnost. Te neprofitne financijske institucije služe ljudima koji žive, studiraju, rade ili klanjaju u određenom području. Da biste se prijavili za kredit, prvo morate postati član. Ako tražite mali osobni zajam, kreditna unija trebala bi vam biti prva stanica. Ako tražite mali osobni zajam – manji od 2500 USD – kreditna bi vam unija trebala biti prva stanica. Neki zajmodavci ne nude tako male zajmove.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (192 ocjena)

Home » Kako pozajmiti novac bez banke