Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmiti novac

Kako sigurno pozajmiti novac?

U svakom od naših života se mogu dogoditi neočekivane stvari koje jednostavno ne možemo predvidjeti. Neke stvari možemo imati pod kontrolom, no za neke jednostavno nemamo kontrolu. Tako se mogu dogoditi iznenadni troškovi kojima se nismo nadali, poput neočekivanog kvara na automobilu, pozivnicu za vjenčanje za koje moramo donijeti pošteni poklon ili hitna kupovina kućanskog uređaja zbog kvara prošloga. U takvim situacijama je veoma bitno znati kako ćete reagirati i koje ćete korake poduzeti. Bitno je da je uvijek imate spreman plan B i da znate kako pozajmiti novac. Jedno od najbolji i najpraktičnijih načina kako pozajmiti novac kroz usluge u bankama, kreditnim kućama i ostalim provjerenim i sigurnim financijskim institucijama. Kod njih ćete moći pronaći najbolje i najprikladnije opcije kreditiranja da si osigurate brzi i garantirani novac! U nastavku ćemo vam dati više informacija gdje sve možete dobiti sigurni kredit ili zajam, te kako ih možete već danas dobiti!

Gdje pozajmiti novac?

Najjednostavniji način kako pozajmiti novac vam je kroz online banke, kreditne kuće i financijske institucije koje danas nude izvrsnu i bogatu ponudu raznih opcija kreditiranja i financiranja na našim prostorima. Kod njih ćete moći pronaći razne kredite i zajmove koji se mogu upotrijebiti u bilo koje svrhe. Svi njihovi krediti su vam nenamjenski te ih stoga možete primjeniti u pokrivanju bilo kakvog troška i pritom to ne mora nitko znati osim vas samih. Prije ste svom osobnom bankaru morali navesti razlog zbog čega vam treba kredit i u koje svrhe misliti koristiti. Danas više nije tako te imate potpunu anonimnost i privatnost te se nećete morati brinuti da će oni znati u koje svrhe mislite koristiti svoj kredit ili zajam kada se odlulite pozajmiti novac. Ujedno vam na svojoj stranici nude usluge kreditnog kalkulatora preko koje možete saznati kakav bi bila vaša mjesečna rata u skladu s iznosom koji vam treba i rok otplate koji odaberete.

Kako pozajmiti novac?

Kako pozajmiti novac je postalo veoma jednostavno. Za cijeli proces za pozajmiti novac u kojem želite poslati zahtjeva za kreditom ili zajmom vam neće trebati više od deset minzta da ga u potpunosti ispunite te pošaljete im natrag. Sve što vam je činiit kako biste već danas dobili novac je da im ispunite njihov obrazac za zahtjev s osobnim podacima, koji se može veoma lako pronaći na njihovoj web stranici. Zatim kada ste odradili prvi korak, sljedeće im trebate poslati potrebnu dokumentaciju koja se sastoji od samo dva komada, a to su osobna iskaznica koja je važeća, te kartica od bankovnog računa na kojemu želite primiti uplatu novca. Kada ste gotovi s ova dva koraka, možete poslati prijavu, a oni će vam u veoma kratkom roku pogledati zahtjev te vas obavijestiti o ishodu cijelog procesa. Isplata novca na vaš odabrani račun možete očekivati odmah nakon što vam odobre vaš zahtjev.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (108 ocjena)

Home » Pozajmiti novac