Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osobni zajam

Kada vam je potreban osobni zajam

Zajam posuđujete kad vam je potreban kredit. Nakon što predate zahtjev za zajam zajmodavcu za osobni zajam, zajmodavac ga provjerava i odobrava. Nakon toga, iznos zajma isplaćuje se na vaš bankovni račun. Nakon što primite iznos zajma, morat ćete otplatiti zajmodavca putem EMI-a tijekom razdoblja otplate zajma. Ako slučajno dobijete nešto dodatnog novca, možete ga uplatiti prema svom zajmu čak i prije dospijeća EMI-a. To se naziva pretplatom. Svako plaćanje unaprijed ide prema smanjenju nepodmirene glavnice vašeg zajma. A budući da se glavnica smanjuje, smanjit će se i vaši troškovi kamata. Također, vaš se mandat na ovaj način skraćuje, pomažući vam da unaprijed isplatite zajam. Većina zajmodavaca omogućit će vam plaćanje unaprijed ili zatvaranje zajma tijekom roka otplate zajma. Međutim, morat ćete platiti nominalnu naknadu zajmodavcu jer je učinio isto. Imajte na umu da će vam većina zajmodavaca omogućiti da unaprijed platite zajam ili ga zatvorite samo nakon 1 godine posudbe. Ako želite unaprijed platiti / zatvoriti osobni zajam, obavezno o tome obavijestite svog zajmodavca. Osobni zajmovi nude oslobođenje od poreza samo ako iznos zajma koristite za obnovu kuće, za plaćanje troškova obrazovanja ili za širenje poslovanja.

Što vam pruža osobni zajam

Osim što je najpouzdaniji način za dobivanje sredstava za vaše neposredne potrebe, korištenje osobnog zajma ima i brojne prednosti. Nakon što vaša prijava bude odobrena, sredstva se knjiže na vaš račun u roku od tri sekunde. Dobivate određenu fleksibilnost pri odabiru zajma. Možete se prijaviti za kredit od 12 do 72 mjeseca. Mrežne usluge web mjesta koja nude osobni zajam, omogućuju vam praćenje statusa prijave i pružanje bilo kakve pomoći koja vam je potrebna 24×7. Potrebno je minimalno dokumenata. Kamatna stopa je fiksna i ostaje ista tijekom trajanja zajma. Ne trebate pružati nikakve kolaterale ili jamstva. Pogodnosti se primjenjuju na odabrane kupce nakon završetka mrežne provjere i prihvaćanja konačne ponude. Bez obzira želite li otići na egzotični odmor ili želite platiti djetetovu sveučilišnu naknadu, osobni zajam možete dobiti po pristupačnoj kamatnoj stopi već od 10, 5% godišnje. Shvaćamo da su se u ova neviđena vremena naši planovi za putovanja i odredišta vjenčanja odgodili i pojavile su se nove potrebe. Potreba za sigurnim i ugodnim načinom života, potreba za zaštitnom mrežom za rješavanje bilo kakvih neplaniranih / neposrednih zahtjeva.

Uvjeti za osobni zajam

Što se tiče održavanja vaših financijskih planova, mali poticaj može sve promijeniti. Osobni zajam bi mogao biti koristan ako vam je potrebna pomoć za postizanje cilja – želite li kupiti novi automobil, obnoviti svoj dom ili riješiti neke postojeće dugove. Možemo vam pomoći pronaći odgovarajući zajam za vas. Naša provjera uvjeta prikazuje vam šanse da budete prihvaćeni, kao i zajamčenu cijenu, tako da možete vidjeti svoje mogućnosti prije nego što se odlučite za dogovor. Općenito govoreći, osobni zajmovi nisu osigurani, tako da svoju imovinu ne stavljate u zalog. To ograničava koliko možete posuditi. Odaberite svog davatelja usluga. Vaš prvi korak je odabrati zajmodavca. Zajam možete dobiti od banaka, građevinskih društava, kreditnih unija ili čak specijaliziranih financijskih tvrtki Provjera kreditne sposobnosti je obavezna ako se želite prijaviti za osobni zajam. Nakon što se dogovorite s uvjetima koji vam se sviđaju, zajmodavac će provjeriti vašu kreditnu ocjenu kako bi osigurao da se na vas može pouzdano otplatiti. Odabrani zajmodavac ponudit će vam kamatnu stopu – koliko ćete dodatno vratiti i vremenski okvir za podmirivanje vaših mjesečnih otplata. Uvjeti otplate znatno se razlikuju, ali zajam ćete obično otplaćivati ​​u mjesečnim ratama u razdoblju između jedne i pet godina. Novac ćete imati u roku od nekoliko dana od odobrenja – tako da možete brzo obaviti kupnju ili konsolidirati dugove. Možete odabrati koliko dugo želite vraćati zajam uz rokove koji se kreću od nekoliko mjeseci do pet godina ili duže. Kamatne stope na vaše otplate često su veće kada zajam nije osiguran kolateralom, što ga u cjelini poskupljuje. Ako je vaša kreditna ocjena niska ili ste u prošlosti zadali drugi zajam ili dug, možda vam neće biti odobren zajam bez osiguranja. Postoje posljedice ako propustite otplatu ili ih u potpunosti zaustavite, što može uključivati ​​crne marke na vašem kreditnom ili pravnom postupku.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (196 ocjena)

Home » Osobni zajam