Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet zajam

Internet zajam i njegove beneficije

Internet zajam prikladna je i brza opcija za posuđivanje novca. Ovi zajmovi imaju godišnje postotne stope između 6% i 36%. Neki zajmodavci na mreži zadovoljavaju zajmoprimce s lošom kreditnom karticom. Zajmodavci koji primaju zajmoprimce s dobrim i izvrsnim kreditima ponekad nude značajke kao što su jamstva s povoljnijom stopom ili mogućnost preskakanja mjesečne uplate. Mrežni zajmodavci obično omogućuju zajmoprimcima da se pretkvalificiraju, tako da prije prijave možete vidjeti stopu koja bi vam bila ponuđena na osobni zajam. Usporedite mrežne zajmodavce i naučite prednosti i nedostatke osobnih zajmova na mreži. Zatim saznajte na što treba paziti dok odabirete internet zajam. Značajke zajma razlikuju se među mrežnim zajmodavcima, ali ove ćete se prednosti i nedostatke uglavnom susretati s online zajmovima. Uz internetske zajmove možete dovršiti cijeli postupak zajma – od pretkvalifikacije do potpisivanja – sa svog računala ili, u nekim slučajevima, s telefona. Neke banke nude mogućnost mrežne posudbe, ali obično morate posjetiti poslovnicu da biste popunili zahtjev. Većina zajmodavaca na mreži omogućuju vam pretkvalifikaciju i prikaz procijenjenih stopa bez davanja zajma ili utjecaja na vašu kreditnu ocjenu. Banke i kreditne unije obično zahtijevaju strogu provjeru za ovaj preliminarni korak. Svi zajmodavci, bilo na mreži ili bez problema, obično zahtijevaju provjeru kreditne sposobnosti prije nego što finaliziraju zajam. Mrežni zajmodavci prilikom donošenja odluke o odobrenju gledaju više od vaše kreditne ocjene i kreditnog izvješća – oni mogu uzeti u obzir vaše obrazovanje ili zanimanje ili zatražite skeniranje transakcija na bankovnom računu kako biste procijenili svoje financijsko ponašanje. To vam može poboljšati šanse za kredit ako ste novi u kreditu ili ako imate nisku ocjenu. Lako je usporediti cijene više zajmodavaca. Internetska pretkvalifikacija traje nekoliko minuta, a web stranice za usporedbu omogućavaju zajmoprimcima da vide ponude zajmova od više zajmodavaca nakon što ispune jedan obrazac za prijavu. Neki zajmodavci na mreži omogućavaju zajmoprimcima koji uzimaju zajam za konsolidaciju duga mogućnost slanja novca izravno vjerovnicima, poboljšavajući šanse za uspješno otplatu duga.

Kako odabrati internet zajam

Mnogi zajmodavci na mreži uzimaju u obzir dodatne čimbenike, poput povijesti vašeg obrazovanja ili profesije, ali zajedno s vašim kreditnim rezultatom i kreditnom poviješću. Ako je vaša ocjena prosječna ili loša, vrijedi poduzeti korake za izgradnju vašeg kredita. Je li vaš APR ispod 36%? Zbroj kamatne stope i svih naknada poznat je kao godišnja postotna stopa, a APR koji dobijete uvelike ovisi o vašem kreditu. Financijski stručnjaci i zagovornici potrošača slažu se da je 36% APR-a prihvatljiva granica da zajam bude pristupačan zajmoprimcu. Ako mrežni zajmodavac nudi stope veće od 36%, to je znak da je zajam nepristupačan, čak i ako mjesečna uplata odgovara vašem proračunu. Je li vaša dokumentacija za internet zajam spremna? Internet zajam možete lako dobiti tako da navedete svoje ime, datum rođenja, posljednje četiri znamenke broja socijalnog osiguranja i druge podatke koje unesete iz memorije, ali nakon što odlučite krenuti dalje s prijavom, zajmodavci će trebati dokumentaciju, uključujući oblik identifikacije i dokaza o dohotku, poput platne liste. Dokumentaciju ćete prenijeti elektroničkim putem; mnogi zajmodavci prihvaćaju snimke zaslona ili fotografije telefona uz skenirane dokumente ili PDF-ove.

Internet zajam i vrste zajmova

Evo različitih vrsta osobnih online zajmova. Možete uzeti internet zajam za poboljšanje doma. Uvijek se može učiniti nešto za vaš dom i ovdje vam trenutni osobni zajam može pomoći da ih ispunite. Od preuređenja kuhinje do stvaranja od kuće savršene kombinacije udobnosti i trajnosti, rješenje može biti osobni zajam za obnovu kuće. Osim obnove kuće ili vjenčanja, možete dobiti osobni internet zajam za pokrivanje putnih troškova. Budući da je prikladna i ekonomična opcija, to može biti otvorena opcija. Štoviše, može naizmjenično koristiti vašu kreditnu karticu i pomoći vam da uštedite na troškovima kamata. Ispunjavanje zahtjeva za obrtnim kapitalom može biti zastrašujući proces i bez prikupljanja novih sredstava svakodnevne operacije mogu biti pogođene. Osobni zajam može biti najbolja alternativna opcija za ispunjavanje vaših kratkoročnih zahtjeva za obrtnim kapitalom, kao što su pokriće obaveza, plaća, itd. Dopunite osobni zajam je mogućnost koju financijske institucije pružaju klijentima koja vam omogućuje posudbu određene količine novca preko vašeg osobnog zajma. Kamatna stopa za kredit dopuna nešto je veća od redovnog osobnog zajma. Jeste li znali da na osobni zajam možete uštedjeti tisuće troškova kamata? Eto, u tome vam može pomoći prijenos ravnoteže. Postojeći zajam možete otplatiti novim zajmom po nižoj kamatnoj stopi. Imajte na umu da je naplata povezana s prijenosom stanja osobnog zajma.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (126 ocjena)

Home » Internet zajam