Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebaju vam gotovinski krediti na ostatak plaće?

Svi smo barem jednom osjetili kako je to kada već na sredini mjeseca vodimo borbu s financijama. Ljudi koji imaju obustavu na plače to znaju još i bolje. Bilo da imate kredit ili troškove po kreditnim karticama, novac koji vam ostane možete iskoristiti za gotovinski kredit na ostatak plače. U slučaju da ste se našli u poziciji koja od vas zahtjeva brz novac, naša usluga može vam pomoći riješiti problem u jednom danu.

Gotovinski krediti na ostatak plaće su također i krediti bez ovjere poslodavca koji se odobravaju uz minimalne uvjete u samo par koraka. Prilikom podizanja kredita važno je da imate na umu kako ćete moći otplatiti mjesečnu ratu. Želite li i u budućnosti računati na nas, svoje troškove podmirite na vrijeme. Ovo mogu biti najpovoljniji krediti za vas.

Gotovinski krediti na ostatak plaće uz kamatu

Naši krediti i sve financijske usluge isplaćuju se uz unaprijed upoznatu kamatu i troškove.  Transparentno i bez skrivanja na našim stranicama možete vidjeti točan iznos vračanja gotovinskog kredita na ostatak plaće. Mi svoje klijente ne varamo sitnim slovima i rečenicama zbog kojih bi mogli požaliti. Svaki trošak i svi uvjeti unaprijed se znaju tako da možete biti sigurni kakao je ovo potpuno legalno poslovanje.

Gotovinski krediti na ostatak plaće bez papirologije

Kao što smo već ranije napisali uvjeti su minimalni. Ako ste zainteresirani za naše usluge potrebno je izdvojiti tek nekoliko minuta vremena i ispuniti zahtjev. Bez papirologije, bilježnika, potvrda poslodavaca i drugih stvari koje su vam do sada oduzimale vrijeme zatražite kredit u par minuta. Uz osnovnu dokumentaciju i nekoliko klikova do gotovinskog kredita na ostatak plaće.

Zašto krediti kod nas

Naše usluge možete koristiti iz cijele Hrvatske jer nam to dozvoljava upravo poslovanje preko interneta. Dostupni smo bilo kada i bilo gdje. Zaboravite na gužve, stajanje u redovima i dugosatno čekanje dok nervozno razmišljate da li će sve biti u redu ili neće. Koristeći svoj tablet, pametan telefon ili računalo ispunite online zahtjev i smireno pričekajte povratnu informaciju. U većini slučajeva vaš novac biti će isplaćen unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Odmah po isplati možete koristiti kredit bez pravdanja i nadzora. Obratite nam se s povjerenjem i već danas riješite dugove i zatvorite sve troškove.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (117 ocjena)

Home » Gotovinski krediti na ostatak plaće