Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas najpovoljniji krediti?

Pitate li se dali postoje najpovoljniji krediti? Ako ste u potrazi za kreditima koji će biti povoljni, a ujedno i sigurni za vas onda ste došli na pravu stranicu. Iako svaki kredit donosi određene troškove obrade, kamata i slično teško da možemo pričati o povoljnim kreditima. No kada se pogledaju druge okolnosti i benefiti koje naše usluge nude, ovo su najpovoljniji krediti bez ovjere poslodavca na tržištu.

Zašto su to najpovoljniji krediti?

Prije svega naši krediti nemaju kamatu nego samo troškove obrade koji se računaju prilikom ispunjavanja vašeg zahtjeva za kreditom. Naši krediti su s razlogom najpovoljniji jer ne zahtijevaju od vas da trošite dodatan novac na javne bilježnike i ostalu papirologiju. Doći do kredita je i više nego jednostavno, te vas dijeli samo nekoliko sitnih koraka. Uz minimalne uvjete i osnovnu dokumentaciju do najpovoljnijih kredita u jednom danu. Ovi krediti su kratkoročni kao i mini pozajmice, te ostale naše usluge.

Naši krediti su kratkoročni

I ovo je još jedan razlog zašto nudimo najpovoljnije kredite. Gledate li to s druge strane, vrlo lako možete zaključiti kako imate mogućnost u kratkom vremenskom periodu otplatiti pozajmljeni kredit i zatvoriti sve svoje troškove.

Da bi krediti bili najpovoljniji ne gleda se samo iznos novca i troškovi nego i način kako do kredita doći. Međutim naše usluge su dostupne svima bez obzira gdje se nalazili!

Najpovoljniji krediti u cijeloj Hrvatskoj

Usluga najpovoljniji krediti isključivo se može zatražiti online. Imate li pristup internetu tada nam se brzo i jednostavno možete obratiti putem svog pametnog telefona, tableta ili računala kada god vi to poželite. Bez da odlazite u banku i napuštate svoju kuću zatražite najpovoljniji kredit u nekoliko minuta.

Danas se na internetu mogu pronaći razni oglasi koji nude kredite, no ono što je vama najbitnije to je sigurnost! Vjerujemo kako svatko od vas želi mirno spavati znajući da je uzeo kredit od tvrtke koja ga neće prevariti.  Dio smo Ferratum Grupe, vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne najpovoljnije kredite.

Najpovoljniji krediti u eurima

Iako je iznos ograničen to ne znači da vam je teško dostupan. Pomogli smo mnogima, možemo i vama. Najpovoljniji krediti mogu se zatražiti ako ste punoljetna osoba i imate redovita mjesečna primanja po tekućem računu koji nije u blokadi.

Ne dozvolite si da vam režije i stari računi utječu na vaš način života. Zatvorite sve troškove uz kredit koji isplaćujemo već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Diskretan način poslovanja u profesionalnom i sigurnom okruženju omogućuje vam mirno sklopljen posao na obostrano zadovoljstvo.

Mi svoje klijente ne varamo sitnim slovima i rečenicama koje ne postoje. Obratite nam se s povjerenjem i osjetite pouzdanu, brzu i provjerenu uslugu najpovoljnijih kredita.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (256 ocjena)

Home » Najpovoljniji krediti