Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do kredita bez ovjere poslodavaca?

Jedan on većih problema poslodavaca je taj što većinu svojih radnika tretiraju samo kao broj. Misleći kako je redovita isplata plaće i više nego dovoljna da zaposlenik bude zadovoljan je potpuno krivo! Prebacujući vas iz ugovora na ugovor, iz jedne firme u drugu produžuju vašu agoniju i kreditnu nemoć. Iako vam ugovor na neodređeno ne znači previše kada su otkazi u pitanju, puno vam znači želite li podignuti kredit i urediti svoj život. Banke imaju svoja pravila i vrlo su rigorozne prilikom davanja kredita. Čekajući da vas poslodavac prijavi na neodređeno može proći i do nekoliko godina, a problemi se neće riješiti sami od sebe. S druge strane postoje poslodavci od kojih su zaposlenici u strahu i jednostavno ih ne žele pitati za pomoć.

Ne dozvolite da vam dani prolaze radeći, a ne znate za što. Bez ikakvih prava i s minimalnim novcem na računu. Mi svojim klijentima omogućujemo isplatu kredita bez ovjere poslodavca. Kao i brzi mini krediti tako i ova usluga ima iste uvjete.

Brzi krediti bez ovjere poslodavca mogu se dobiti u samo nekoliko minuta i to s osnovnom dokumentacijom. Zaobiđite banku i poslodavca, te zatražite kredit uz minimalne uvjete. Svoje klijente ne dijelimo prema tome da li netko radi za stalno ili ne radi! Važno je da ste punoljetni, te da imate redovita primanja na valjanom tekućem računu koji nije u blokadi.

Priuštite si ono što se oduvijek željeli, napunite svoj frižider, popravite vozilo, odite na putovanje ili kupite djetetu igračku koja će ga razveseliti.

Brzi krediti bez ovjere poslodavaca mogu se zatražiti online preko interneta koristeći računalo, tablet ili pametan telefon. Uz nekoliko minuta odvojenog vremena i osnovnu dokumentaciju dođite do novaca već danas. Naši krediti ne zahtijevaju razne potvrde i papire. U mogućnosti smo vam pružiti široku paletu inovativnih financijskih proizvoda koje smo u Hrvatskoj ponudili među prvima.

Krediti bez ovjere i provjera

Iznos brzih kredita bez ovjere poslodavca koji isplaćujemo može vam pomoći da se financijski oporavite. Ovisno koliko vam novaca treba zatražite i ispunite zahtjev, te nam ga pošaljite na odobrenje koje traje vrlo kratko. Naše usluge su kratkoročne što vam daje priliku da vrlo brzo otplatite sve svoje troškove i napokon krenete iz početka.

Brzi krediti bez ovjere poslodavca su sigurni

Iako s nama ne poslujete na način kao s bankom, jednako smo pouzdani i sigurni. Uz prednosti online poslovanja koje naše usluge donose, iskustvo koje posjedujemo omogućuje vam da dobijete kvalitetne savjete i korektne usluge vođene transparentnim troškovima koji su unaprijed vidljivi. Bez laganja i skrivanja svojim klijentima pružamo brze kredite bez ovjere poslodavaca u jednom danu.

Znajući da se imate na koga osloniti neka vam ne bude neugodno pitati nas za pomoć.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (226 ocjena)

Home » Brzi krediti bez ovjere poslodavaca