Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U glavnom gradu Zagrebu prema neslužbenim podacima živi oko milijun stanovnika. Najživlje je to mjesto u kojem se svoje mjesto pod suncem traže najrazličitiji karakteri od studenta pa sve do biznismena. Samim time njihove se želje i mogućnosti razlikuju od ostatka Hrvatske o čemu svjedoče i najviša prosječna plaća koja je premašuje 1000 eura, dok je državni prosjek oko 800 eura. Viši su i životni troškovi pa se mnogi od njih pitaju gdje posuditi novac u Zagrebu.

Oglasi za kredite i na što sve treba pripaziti

Oglasi o najpovoljnijim kreditima, zajmovima s rokom isplate od 24 sata i kešu na ruke vrebaju sa svih rasvjetnih stupova, tramvajskih stanica i internetskih stranica. Čini se kao da novac nikad nije bilo lakše posuditi, ali prije nego li se zapitate gdje posuditi novac u Zagrebu, razmislite o mogućim ishodima. No ne treba vjerovati svemu što piše jer se iza brojnih takvih oglasa kriju mutne posudbe novca od kreditnih kuća koje nemaju legitimno pravo poslovati u Hrvatskoj. Prvi znak upozorenja jest isplata novca na ruke. Iako to možda u hitnim slučajevima zvuči kao dobra stvar, činjenica jest da drugoj strani ostavlja prostora za muljanje. Isplata novca na ruke ne ostavlja pisani trag što znači da onaj tko je novac posudio može tvrditi da je riječ o višoj cifri ili pak o drugačijoj kamatnoj stopi.

Kako posuditi novac u banci

Na pitanje „Gdje posuditi novac u Zagrebu“ kao logičan odgovor nameće banka. Banke u svojim ponudama imaju namjenske i nenamjenske kredite koji zadovoljavaju najrazličitije potrebe. Najviše se ipak uzimaju nenamjenski kredit jer ih klijenti mogu potrošiti na štogod žele, od dalekih putovanja, kućanskih popravaka pa sve do tretmana za uljepšavanje.

Uvjeti kreditiranja variraju od banke do banke i najbolje ih je skupiti osobno ili putem e-maila. Naime, često su akcije koje banke nude kratkog vijeka ili jednostavno namijenjene određenoj vrsti klijenata. Stoga se nemojte prenagliti već si uzmite vremena i dobro razmislite koja od banaka nudi najbolje uvjete za vas jer ono što nekome drugome odgovara, ne mora nužno zadovoljavati i vaše potrebe.

Gdje posuditi novac u Zagrebu

Osim banaka na financijskom tržištu su i kreditne kuće koje su se u posljednjih deset godina ustalile na domaćem tržištu. One funkcioniraju drugačije od banaka i prilagodile su svoje poslovanje „malom“ čovjeku. Njima je najvažnija financijska urednost svakog klijenta odnosno da ima redovna primanja i uredno podmiruje svoja dugovanja. Kredite karakteriziraju manji iznosi i kratak rok otplate, što se sviđa klijentima, a za kreditne kuće ne predstavlja preveliki rizik.

Samim time dug se brzo može otplatiti, a samim time se i kredit može ponovno podići ukoliko se za to javi potreba. Novac djeluje kao roba kojom se trguje bez većih problema. Protok je veći jer se novac posuđuje online putem. Ako se pitate kako i gdje posuditi novac u Zagrebu, odgovor je na internetu. Kreditne kuće svoje su poslovanje prilagodile radu na internetu i zahtjeve za posudbom novca primaju isključivo online putem. Time vrijeme štede i zajmodavci i zajmoprimci jer više nema dugih redova za čekanje.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (215 ocjena)

Home » Gdje posuditi novac u Zagrebu