Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash krediti

Cash krediti uvjeti

Cash krediti kratkoročni su izvor financiranja tvrtke. Drugim riječima, gotovinski kredit je kratkoročni zajam koji je poduzeću odobrila banka. Omogućuje tvrtki podizanje novca s bankovnog računa bez zadržavanja kreditne bilance. Račun je ograničen na samo zaduživanje do ograničenja zaduživanja. Također, kamate se obračunavaju na posuđeni iznos, a ne na limit posudbe. Da biste saznali više, pogledajte CFI-jev program certificiranja kreditnih analitičara. Cash krediti dolaze s ograničenjem zaduživanja utvrđenim kreditnom sposobnošću zajmoprimca. Tvrtka može povući sredstva do utvrđenog ograničenja zaduživanja. Za razliku od ostalih tradicionalnih metoda financiranja duga, kao što su zajmovi, obračunate kamate odnose se samo na tekuće stanje računa gotovinskog kredita, a ne na ukupnu granicu zaduživanja. Kredit je često osiguran korištenjem dionica, dugotrajne imovine ili imovine kao kolaterala. Gotovinski kredit obično se daje na najviše 12 mjeseci, nakon čega se ponovno procjenjuje snaga vučenja. Kratkoročni zajam dolazi s minimalnom naknadom za otvaranje računa zajma, bez obzira koristi li zajmoprimac raspoloživi kredit. Na primjer, banke obično uključuju klauzulu koja od zajmoprimca zahtijeva da plati minimalni iznos kamate na unaprijed određeni iznos ili povučeni iznos, ovisno o tome što je veće.

Cash krediti vrste

Postoje mnoge vrste kada su u pitanju cash krediti. Na primjer, tvrtka A je proizvođač telefona i upravlja tvornicom u kojoj tvrtka ulaže novac za kupnju sirovina kako bi ih pretvorila u gotove proizvode. Međutim, inventar gotove robe ne prodaje se odmah. Kapital tvrtke zaglavljen je u obliku zaliha. Kako bi Tvrtka A podmirila svoje troškove dok je čekala da im se zalihe gotove robe pretvore u gotovinu, tvrtka uzima gotovinski kreditni zajam da bi vodila svoje poslovanje bez nedostatka. Cash krediti važan su izvor financiranja obrtnog kapitala, jer tvrtka ne mora brinuti o problemima likvidnosti. Banka ga može lako ugovoriti, pod uvjetom da je osiguranje dostupno za zalog i da je lako utvrditi njegovu ostvarivu vrijednost. Isplata na gotovinskom kreditnom računu može se izvršiti više puta, do limita zaduživanja, a depoziti viška gotovine na račun smanjuju teret kamata s kojima se tvrtka suočava. Isplaćene kamate mogu se odbiti porezom i na taj način smanjuju ukupni porezni teret za tvrtku.

Cash krediti pozitivne strane

Cash krediti nose jednostavnost povlačenja samo iznosa prema potrebi i po potrebi. Iako se kamate naplaćuju samo na iznos koji je iskorišten, zajmoprimac će morati platiti naknadu za objekt koji je dostupan, može se povući bilo koji broj puta unutar zadanog ograničenja. Budući da se smatra poslovnim zajmom, potrebni su opsežni papiri, a kamate se obračunavaju samo na povučeni iznos. Ako se veći iznos dobije kao sankcionirani iznos, poduzeće će morati platiti veću naknadu za objekt uz brži način rješavanja nedostatka obrtnog kapitala. Sankcionirani iznos, kada su tu za vas cash krediti, ovisi o potrebi za novčanim sredstvima, postojećoj kratkotrajnoj imovini i kratkoročnim obvezama poduzeća, kreditnoj sposobnosti, sposobnosti otplate itd. Unutar sankcioniranog ograničenja, poduzeće može podići bilo koji iznos prema svojim zahtjevima. Povlačenja sredstava regulirana su i ograničenje povlačenja dobiveno je na temelju strukture kratkotrajne imovine i obveza. Međutim, banka ima pravo opozvati iznos u bilo kojem trenutku koji je zajmoprimac dužan odmah vratiti. Za iznos povučen po gotovinskom kreditnom zajmu naplaćuje se kamatna stopa koja se ponovno odlučuje na temelju ponuđenih kolaterala, kreditne sposobnosti itd.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (176 ocjena)

Home » Cash krediti