Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajmovi za blokirane

Brzi zajmovi za blokirane, što su zajmovi za blokirane

Većini nas je poznato da otkako su kreditne kuće postale sve popularnije na financijskom tržištu da se građani sve više odlučuju za njihove usluge. Jednostavan pristup pozajmicama, zajmovima i kreditima je nešto što prvenstveno privlači građane. U ponudi mnogih online zajmova, dosta traženi zajmovi su brzi zajmovi za blokirane koji omogućuju građanima koji su u blokadi da riješe svoje financijske probleme. I dok primjerice banke ne žele poslovati s klijentima koji nisu kreditno sposobni ili koji su u blokadi radi ne podmirenih financijskih obveza, kreditne kuće nude rješenje u obliku brzi zajam za blokirane. Blokada računa se može dogoditi svakome od nas, najčešći razlozi su upravo: Kašnjenje otplate kreditne obveze, ne podmirene mjesečne obveze poput računa, minusi po karticama i sl. Sve navedeno vas automatski stavlja na takozvanu crnu listu u bankama, i samim time vama se smanjuje mogućnost za kreditnu sposobnost. Kreditne kuće su prepoznale potrebu za zajmom koji će pomoći blokiranim građanima. Brzi zajmovi za blokirane pripadaju posebnoj vrsti nenamjenske usluge, i namijenjeni su onim građanima koji ne mogu dobiti potvrdu o svojoj kreditnoj sposobnosti zbog blokade računa.

Brzi zajmovi za blokirane, online zajam

Brzi zajmovi za blokirane pripadaju ponudi online zajmova koji stoje kao dio ponude online zajmodavaca tj. Kreditnih kuća. Postupak prijave za bilo koji online zajam je veoma jednostavan i u potpunosti se odvija preko interneta u svega nekoliko minuta. Da biste dobili online zajam, potrebno je samo da imate osobnu iskaznicu i tekući račun. Brzi zajmovi za blokirane su dostupni svima koji imaju neki oblik mjesečnog prihoda. Ugovara se na kraći rok otplate nego recimo bankovni zajmovi, što ih čini odličnim rješenjem kada vam je novac potreban za pokrivanje određenog duga. Zahvaljujući zajmu za blokirane građani koji nemaju kreditnu sposobnost mogu doći do novaca koji će riješiti njihove financijske probleme u obliku dugovanja. Gotovo svi online zajmovi, bez obzira na njihovo ime ili namjenu sjedaju na vaš račun svega par minuta nakon odobrenja, najviše što čekate na isplatu može biti 24h od prijave za zajam. Ako vam je novac hitno potreban i nalazite se u blokadi ili pred blokadom računa, navedeni zajam će vam omogućiti novac da riješite svoje dugovanje.

Brzi zajmovi za blokirane, prednosti zajma

Kada ste odbijeni sa strane banke radi svojih dugovanja, tj. Kada vam banka kaže da ste kreditno nesposobni, brzi zajmovi za blokirane vam mogu pomoći da se riješite dugovanja. Nije strana činjenica da većina građana danas ima određene dugove ili da kasne s podmirivanjem određenih obveza, no bez obzira na to očigledno stanje banke i dalje ne poduzimaju ništa kako bi se svima omogućila prijava za pozajmicu, zajam ili kredit. U posljednje vrijeme određene banke su krenule u rad na određenim kreditima kako bi ih prilagodili onima koji nemaju primjerice ugovor na neodređeno, ali usprkos tome mnogi građani još i dalje traže izlaz iz svojih dugovanja. Brzi zajmovi za blokirane su gotovinski zajam kojeg čini manji iznos i kraći rok otplate, što ga čini savršenim rješenjem za građane u blokadi koji nemaju novaca. Bitno je naglasiti također i veliku stopu odobravanja navedenog zajma, što znači da gotovo svi mogu zatražiti bilo kakav online zajam. Jednostavan postupak prijave, brzo odobravanje i još brža isplata novaca na račun čini online zajmove najpopularnijim oblikom brzog novca na današnjem kreditnom tržištu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (261 ocjena)

Home » Brzi zajmovi za blokirane