Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanimaju vas brzi krediti i pozajmice?

Nekada se za brze kredite i pozajmice trebalo ići isključivo u banku. Iako to nisu bile tako brze usluge bile su jedine koje ste mogli zatražiti. Danas se brzi krediti i pozajmice mogu zatražiti putem interneta u nekoliko koraka i to uz minimalno potrošeno vrijeme i osnovnu dokumentaciju.

Užurbani način života i tempo koji nam svakodnevnica donosi pritišće nas da trošimo više nego što imamo. Ionako skup život i režije koje mjesečno moramo plaćati ne dozvoljavaju nam da si priuštimo ništa osim osnovnih namirnica i potrepština. Tako već sredimo mjeseca otvaramo svoj novčanik i raspoređujemo s preostalim budžetom kako bi smo uspjeli uštedjeti do sljedeće plaće. Želje ostaju samo želje, a vama ne preostaje ništa drugo nego razmišljati čega ćete se još odreći.

Tehnologija i razni procesi koji se s godinama razvijaju danas vam omogućuju da živite puno lakše nego to je. Brzi krediti i brze pozajmice dostupni su vam ne samo preko banke već i preko tvrtke koja posjeduje višegodišnje iskustvo u financiranju. Dio smo Ferratum Grupe, vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika kojima u svakom trenutku možemo pružiti brze kredite i pozajmice.

Brzi krediti i pozajmice u kratkom roku

Kako bi ste postali našim klijentom potrebno je ispuniti online zahtjev, te nam ga poslati na obradu. Uz minimalne uvjete možete doći do novca vrlo brzo. Zadovoljiti naše uvjete na osnovu kojih vam se isplaćuju brzi krediti i pozajmice i nije tako teško s obzirom da vas mi ne tražimo potvrde javnih bilježnika, banaka, poslodavaca, ne provjeravamo da li ste na crnoj listi i kakva je vaša kreditna povijest. Isplata unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Iako na ovakve usluge financiranja danas možete naići na više strana, bitno je da ipak pripazite kome se obraćate kako ne bi ste bili prevareni. Ne žurite nego provjerite i pronađite partnera koji posjeduje znanje i iskustvo dovoljno kvalitetno da dobijete najbolji savjet i sigurnost koja vam je potrebna. U našoj ponudi nalaze se i brzi krediti bez ovjere poslodavca gdje klijentima pružamo priliku da dođu do novaca čak i ako ne rade za stalno.

Brzi krediti i pozajmice u gotovini i eurima

Brzi krediti i pozajmice kod nas se isplaćuju u gotovini i eurima.

Zatražite pozajmice i brze kredite preko računala, tableta ili pametnog telefona bez posjeta banaka. Iz udobnosti vlastitog doma u nekoliko minuta do novaca na vrlo diskretan i transparentan način. Kod nas neće doživjeti neugodna pitanja na koja će vam biti teško odgovoriti. Novac koji vam isplatimo je vaš i onog trenutka kada ga dobijete na tekući račun, s njim možete raspolagati po vlastitoj želji.

Želite li i u budućnosti poslovati s nama vrlo je bitno da zatražite iznos brzih kredita i pozajmica koji ćete na vrijeme moći vratiti. Svi troškovi i mjesečne rate su jasno vidljive na našoj stranici i prije nego zatražite novac.

Obratite nam se s povjerenjem i zatvorite stare račune u jednom danu!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (132 ocjena)

Home » Brzi krediti i pozajmice