Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi online

Zajmovi online, brzi zajam

Potreba za novcem je uvijek prisutna, osobito u današnje vrijeme kada su standardi života bitno poskupjeli. Gotovo ne postoji osoba danas koja nije u nekom obliku financijskog duga. Zaduženja mogu biti spas mnogima, no isto tako mogu biti negativna stvar kada primjerice želite od banke uzeti zajam ili kredit. Neočekivani troškovi su nažalost sastavni dio života mnogih od nas i ponekad dolaze onda kada ih najmanje trebamo. Nalazite se u situaciji gdje vam je hitno potreban novac a ne želite gubiti vrijeme nadajući se odobrenju sa strane banke? Zajmovi online su odlično rješenje za sve one koje ne žele čekati u banci ili za one koji nažalost nisu kreditno sposobni po standardima banke. Zajmovi online su kratkoročni nenamjenski brzi zajmovi koji se izdaju najčešće u manjim iznosima s kratkim rokovima otplate. Bitno je naglasiti kako klijent sam određuje svotu zajma i rok otplate. Živimo u svijetu gdje se sve odvija brzo, tako da ne čudi da je internet prepun opcija brzih pozajmica, zajmova i kredita.

Zajmovi online, kako zatražiti online zajam

Online zajmodavci koji su zapravo kreditne agencije/kuće koje posluju preko online platforme. Upravo ovakav oblik poslovanja koji se odvija online štedi vaše vrijeme i živce. Zajmovi online su vam uvijek dostupni, u bilo koje doba dana, i isto tako zahtjev za zajam možete zatražiti bilo kada i bilo gdje. Kako zatražiti online zajam? Proces prijave je sasvim jednostavan, morate se prijaviti/registrirati na stranicu zajmodavca. Kada ste odabrali zajam koji vam se sviđa, i kada ste sami odredili iznos kao i rok otplate koji će biti navedeni u ugovoru između vas i zajmodavca. Sljedeći korak je ispunjavanje zahtjeva koji traži vaše osnovne podatke poput vašeg imena i prezimena, mjesta stanovanja ili prebivališta, mail adrese, broja mobitela itd. Zadnji korak je dostavljanje dokumentacije koju je zajmodavac naveo da traži, u većini slučajeva to je preslika osobne iskaznice i tekućeg računa. Ponekad zajmodavac traži još dodatnu papirologiju poput platnih lista. Kada ste sve ovo ispunili i priložili, šaljete zajmodavcu putem maila ili faxa. Zajmodavac vam se javlja u svega nekoliko minuta nakon što provjere vaše poslane podatke, i obavještava vas da li je vaš zajam odobren ili ne. Postoji mogućnost da zajam bude odbijen, no tada je bitno upitati koji je razlog. Ako je zajam odobren, isplata sjeda na vaš račun već u par minuta nakon odobrenja. Zajmovi online su se pokazali uspješnima na financijskom tržištu i njihova potražnja raste iz dana u dan.

Zajmovi online, popularnost online zajmova

Većina teži što jednostavnijem procesu kada je u pitanju novac. Zajmovi online su privlačni mnogima zbog njihove lakoće ostvarivanja i isto tako brzine isplate novca. Kod koga su zajmovi online najpopularniji? Ovakva vrsta zajmova je najpopularnija kod korisnika koji nemaju kreditnu sposobnost i koji su su odbijeni sa strane banke ili neke druge financijske institucije. Popularni su također i kod onih koji su kreditno sposobni ali im je potreban brzi novac sada a ne kada banka odobri. Ovakvi zajmovi su predstavljeni na tržištu kao zajmovi koji mogu pomoći svima, bitno je jedino da ispunjavate minimalne navedene uvjete sa strane zajmodavca kojeg ste odabrali. Koliko su sigurni online zajmovi? Iako mnogi i dalje tvrde da internet i posuđivanje novaca nikako nisu dobar recept, vi kao klijent ste zaštićeni sa strane udruge za zaštitu potrošača. Naravno, važno je naglasiti kako treba pripaziti na biranje zajmodavca. Kod biranja zajmodavca pokušajte obratiti pažnju da li je kreditna kuća ili agencija registrirana i da li ima sjedište u Republici Hrvatskoj. Ovo znači da je poslovanje legalno i da se odvija pod odobrenjem Hrvatske narodne banke.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (113 ocjena)

Home » Zajmovi online