Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam za rad na određeno vrijeme namijenjen je osobama koji nemaju ugovor o radu na neodređeno, odnosno nisu kod poslodavca primljeni za stalno. Današnja praksa poslodavaca i države je nažalost takva da je sve više osoba koje rade preko agencija ili iz mjeseca u mjesec gdje ih poslodavci izbjegavaju zaposliti na neodređeno. Poslodavci time svjesno ili nesvjesno svojim radnicima stvaraju pritisak i financijsku nestabilnost koja ih koči u mnogim segmentima. Svi znamo kako je danas jedan od glavnih uvjeta da biste podignuli kredit u banci, ugovor na neodređeno vrijeme.

Nalazite li se među zaposlenima s radom na određeno vrijeme, nemojte se brinuti jer za vas smo osigurali uslugu zajam za rad na određeno vrijeme. Kao i BRZI KREDITI tako je i zajam na određeno vrijeme vrlo vrlo sigurna i transparentna usluga

Naš zajam za rad na određeno vrijeme namijenjen je upravo vama!

Vodimo brigu o svim našim klijentima ne dijeleći ih prema radnom statusu. Zato kod nas ne vrijedi pravilo ugovora za stalno. U našoj ponudi nalaze se zajmovi odmah, mikro pozajmice, brzinski krediti, pozajmica firmi i druge opcije zajma.

Bez obzira dali ste kreditno sposobni ili niste, ako imate otvoren važeći tekući račun i primanja kojima ćete vračati kredit, odobrit ćemo Vaš zahtjev i prije nego ste se nadali. Vaša budućnost je u našim rukama svijetla i pozitivna jer mi vam odobravamo usluge koje vam drugi odbijaju. Kako bi ste znali točan iznos koji vam je potreban za zajam za rad na određeno vrijeme, molim vas da stavite svoje troškove na papir i dobro isplanirate iznos koji vam je potreban. Važno je da si ne stvorite dodatan teret na svoja primanja koja će vam ionako tešku financijsku situaciju učiniti još težom

Zajam za rad na određeno vrijeme pokazao se kao vrlo isplativ način financiranja gdje klijentu pružamo maksimalno otvoren pristup svim uslugama i rješenje za financijske probleme.

Zašto zajam za rad na određeno vrijeme kod nas?

Prije svega kod nas je u većini slučajeva zajam za rad na određeno vrijeme odobren u jednom danu, tako da je isplata novaca putem računa vrlo brza i sigurna. Ono što vjerojatno niste znali, to je da smo dio Ferratum Grupe koja je vodeći pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika radimo diskretno i profesionalno. U svakom trenutku i Vi možete postati naš klijent kojem ćemo omogućiti brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

Zajam za rad na određeno vrijeme ima svoje prednosti

Glavna prednost koju ima zajam za rad na određeno je ta što Vas ne tražimo papirologiju i ne prolazite provjere kao kod banaka. Druga vrlo važna stavka svakako je vrijeme. Za ispunjavanje zahtjeva za zajmom potrebno vam je svega dvije minute. Svoje usluge smo prilagodili klijentima kako bi na što brži i jednostavniji način mogli koristiti naše usluge. Kod nas je veliki broj zajmova za rad na određeno vrijeme odobren zato ne živite u neizvjesnosti i ne čekajte tjednima ne znajući u kojoj je fazi vaš zahtjev. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu kvalitetu i profesionalnost.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (254 ocjena)

Home » Zajam za rad na određeno vrijeme