Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam preko interneta u nekoliko koraka

Zajam preko interneta će vam omogućiti brz pristup novcu. Ne imati dovoljno sredstava na računu kako bi ste pokrili svoje troškove može biti frustrirajuće. Umjesto odgađanja potrebnog popravka vozila ili plaćanja zaostalih računa i režija iskoristite zajam preko interneta. Naše usluge dostupne su u cijeloj Hrvatskoj, zato dobro razmislite i javite nam se kada odlučite da vam pomognemo.

Razloga za zajam preko interneta ima mnogo

Ovaj zajam je idealan ako imate privremenih problema s novcem. Postoji više načina kako do gotovine u hitnim slučajevima. Imate mogućnost korištenja kreditnih kartica, posuđivanja novca od rodbine ili tražeći brzi zajam preko interneta. Ovo zadnje je opcija koja je ujedno i najbrža, diskretna i ne zahtijeva od vas da trošite svoje vrijeme. U slučaju da nemate kartice, prijatelje koji će vam posuditi novac ili da vas je banka odbila, osloniti se uvijek možete na naše usluge. Zajam novca je potpuno provjerena i sigurna usluga-

Zajam preko interneta unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Internet poslovanje omogućuje nam da u relativno kratkom vremenu obradimo sve vaše podatke, zato je naša isplata brza i efikasna. Zajam možete zatražiti sa samo osnovnom dokumentacijom bez potvrda javnih bilježnika ili potvrda svojih poslodavaca.

Zašto zajam kod nas?

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Dio smo Ferratum Grupe, vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne zajmove preko interneta.

Zajam preko interneta u eurima

Kratkoročna usluga daje vam priliku da promijenite svoj život na bolje i u jednom danu otplatite dugove koje imate. Zajam preko interneta odobravamo čak i umirovljenicima, zato nam se obratite ako vam hitno treba novac. Bez obzira da li ste kreditno sposobni ili niste ne morate se bojati jer minimalni uvjeti koje smo za vas postavili razlikuju se od onih u banci.

Internet zajam možete zatražiti putem svog računala, tableta ili pametnog telefona u svega nekoliko minuta. Ne dozvolite si da troškovi i nedostatak novaca utječu na vaš život. Rupe u proračunu često dovode ljude do lošeg raspoloženja što na kraju izaziva nepotrebnu svađu i loše raspoloženje. Priuštite si sve što želite, otiđite na godišnji odmor, adaptirajte sobu, popravite vozilo ili kupite novu bijelu tehniku. Znajući da se imate na koga osloniti od sada vam planiranje postaje još lakše.

Zajam preko interneta samo je jedna od naših usluga. Dugogodišnjim iskustvom i radu s financijama razvili smo široku paletu proizvoda koji vam mogu pomoć u financijski nepovoljnoj situaciji.
Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo tako dobri. Naše usluge su provjerene i sigurne što potvrđuju tisuće korisnika iz EU i svijeta. Dvije minute za prijavu, 15 minuta za isplatu zajma. Ne tapkajte u mraku nego nas kontaktirajte dok nije kasno.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (166 ocjena)

Home » Zajam preko interneta