Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zašto zajam na ostatak primanja

Mjesec je tek počeo, a od plaće vam je ostalo manje od pola? Čekajući da dođe druga plaća potrošili ste sav limit na karticama? Ovakve i slične priče sve češće možemo ćuti od naših građana. Kakao stati na kraj financijskom gubitku? Danas, kada se više-manje sve vrti oko novaca i kada nam je novac prijeko potreban jednostavno o ničemu drugome ne možemo niti razmišljati. Novac je taj koji nas hrani, oblači, pruža nam priliku i zadovoljstvo da si kupimo nešto što nam se sviđa, da putujemo itd. No što kada smo opterećeni toliko da nam ostatak primanja nije dovoljan da preživimo mjesec do kraja?

Zajam na ostatak primanja je prilika koja se pruža svima vama koji redovito rastežete svoj budžet u nadi da ćete uspjeti zadovoljiti sve životne potrebe do iduće plaće. Što znači zajam na ostatak primanja? To je online usluga za koju se možete prijaviti imate li redovita mjesečna primanja na svom tekućem računu. Bez obzira radilo se o mirovini ili plači zajam na ostatak primanja biti će vam isplaćen sukladno našim uvjetima poslovanja.

Tko se sve može prijaviti za zajam na ostatak primanja

Naš zajam mogu dobiti punoljetne osobe koje imaju stalno boravište u RH, kao i umirovljenici do 80 godina starosti. Nerijetko su mirovine i plaće toliko male da jednostavno trebate potegnuti za drugim rješenjima kako bi ste platili račune, napunili frižider, registrirali automobil i slično. Zajam na ostatak primanja može se dobiti uz minimalne uvjete i to samo s osnovnom dokumentacijom. Mi ne poslujemo na crno tako da sva isplata zajma koja će vam biti isplaćena ide isključivo elektronskim putem direktno na vaš tekući račun koji možete imati otvoren u bilo kojoj banci.

Dok druge banke zbrajaju i oduzimaju stanje vašeg računa, kartica i limita čime vam otežavaju podnošenje bilo kakvog zahtjeva za novčanom pomoći, kod nas to nije praksa. Nama je u interesu da vam što prije pomognemo i isplatimo zajam na ostatak primanja kako bi ste ubrzo imali novac na svome računu. Svjesni smo činjenice koliko situacija može biti teška i hitna. U takvim trenucima maksimalno pokušavamo pomoći da bez gubljenja vremena i dodatnog novca dobijete naš zajam na ostatak primanja.

Zajam na ostatak primanja diskretno

Ne dopustite da drugi upravljaju vama i vašim životima. Imate li ograničen budžet, iskorišten limit na tekućem ili kredit koji je još uvijek aktivan to ne znači da vam mi nećemo i ne možemo pomoći. Ispunite naš online obrazac za zajam na ostatak primanja i povratno ćete biti ubrzo kontaktirani od strane naših djelatnika.

Mi poslujemo diskretno ne dijeleći informacije koje nam dostavite trećoj strani. Kod nas se uz maksimalno profesionalan pristup mogu zatražiti zajmovi na ostatak primanja putem tableta, kompjutera ili pametnih telefona, bez obzira gdje se nalazite. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo među vodećima kada je u pitanju financiranje građana.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (243 ocjena)

Home » Zajam na ostatak primanja