Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam info

Zajam info o kamatnoj stopi

Ako ste trenutni ili budući student, velika je vjerojatnost da razmišljate o studentskom zajmu. Prije nego što donesete bilo koju odluku, isplati se razumjeti osnovne principe zaduživanja. Saznajte sve zajam info. Svi se zajmovi sastoje od tri komponente: kamatne stope, sigurnosne komponente i roka. Kamatna stopa je naknada zajmodavca za upotrebu njihovog novca. Kamatna stopa obično je mali postotak posuđenog iznosa. Postoje dvije različite vrste kamatnih stopa: fiksne ili promjenjive (aka podesive). Fiksne stope su upravo to: fiksne i nepromjenjive. Ako je vaša fiksna kamatna stopa 7%, to će biti 7% za život zajma. Promjenjive stope mogu se mijenjati tijekom vremena i obično se temelje na standardnoj tržišnoj stopi, poput primarne kamatne stope (što je najniža kamatna stopa koju banka može pružiti u određeno vrijeme i na mjestu, a koja se nudi preferencijalnim zajmoprimcima). Na primjer, možete podići zajam s promjenjivom stopom na premije +2. To znači da ćete platiti dva posto više od osnovne cijene, bez obzira na to koja je, što je važna zajam info.

Zajam info o vrsti

Svi zajmovi su ili osigurani ili neosigurani. To se odnosi na to postavljate li imovinu, koja se često naziva kolateralom, da biste jamčili zajam, to je jedna od najvažnijih zajam info. Ako imate osiguran zajam, znači da ste zajamčili da će se vaš zajmodavac otplatiti na ovaj ili onaj način dajući mu pravo na nešto što posjedujete. Ako zajam ostane neplaćen, zajmodavac može iskoristiti kolateral kako bi nadoknadio ulaganje. Ovo jamstvo daje zajmodavcima veliku sigurnost i omogućuje im naplatu niskih kamatnih stopa. Zajmovi bez osiguranja ne zahtijevaju nikakvo osiguranje od zajmoprimca. Banka stoga nema zaštitu ako kredit ostane neplaćen. Neosigurani zajmovi gotovo uvijek imaju veće kamate od osiguranih zajmova. Institucije koje pozajmljuju ponekad zahtijevaju da dodatna osoba potpiše potpise za zajmove bez osiguranja ili se zavjetuju da će kredit vratiti ako zajmoprimac to ne učini i to treba biti jasna zajam info. Studentski zajmovi imaju prednost u tome što nije potrebno osiguranje, ali i dalje imaju niske kamatne stope.

Općeniti zajam info

Rok zajma je jedna od najbitnijih zajam info, to je vremensko razdoblje kroz koje zajmoprimac mora vratiti zajam. Većina osobnih zajmova ima rokove od jedne do pet godina. Mnogi studentski zajmovi imaju rokove otplate od 10 godina. Tipično je što je rok duži, kamatna stopa je veća. Izraz je maksimalno vrijeme koje dužnik mora vratiti svoj zajam; zajmovi se uvijek mogu otplatiti prije isteka roka. Nevraćena posudba jedan je od oblika zlouporabe u odobravanju zajmova. Obično uključuje davanje zajma kako bi se zajmoprimac doveo u položaj da može steći prednost nad njim ili njom; hipotekarna pozajmica i zajam do dana primitka su dva primjera, gdje lihvar nije ovlašten ili reguliran, zajmodavac bi se mogao smatrati morskim psom. Kamatarenje je drugačiji oblik zlostavljanja, gdje zajmodavac naplaćuje prekomjerne kamate. U različitim vremenskim razdobljima i kulturama prihvatljiva kamatna stopa varirala je, od svih kamata do neograničenih kamatnih stopa. Potrošačke organizacije u nekim su zemljama kreditne kartice optuživale za kreditiranje uz lihvarske kamatne stope i zaradu od neozbiljnih “dodatnih troškova”. Dođite do svih zajam info i spriječite da se vašim zajmom ilegalno manipulira. Zlouporabe se također mogu dogoditi u obliku da kupac prevari zajmodavca tako što će se zadužiti bez namjere da vrati zajam.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (121 ocjena)

Home » Zajam info