Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam bez kreditne sposobnosti!

Zanima vas kako doći do zajma bez kreditne sposobnosti?

Vrlo jednostavno i brzo! Odobravamo zajmove bez obzira na vašu kreditnu sposobnost. U slučaju da ste se našli u nepovoljnoj financijskoj situaciji koja od vas zahtjeva hitan novac, naša usluga može vam dobro doći kao spas od daljnjih neželjenih troškova i blokada. Ne dozvolite si da ovrhe, stari računi ili neplanirani troškovi utječu na vaš tempo života. Biti kreditno nesposoban i nije tako teško s obzirom na uvjete koje banke traže od svojih klijenata. Kod nas nema takvih uvjeta.

Zajam smo prilagodili vama

Prilagodili smo se vama, vašim potrebama i zahtjevima, te vam ponudili potpuno novu i inovativnu uslugu zajma bez kreditne sposobnosti. Ipak da bi smo vam odobrili i isplatili zajam potrebno je zadovoljiti minimalne uvjete koje smo za vas postavili i nalaze se u zahtjevu za zajam. Kratkoročnim financiranjem pokušavamo svojim klijentima pružiti priliku da otplate dugovanja i stanu na noge što prije. Instant usluge koje imamo u svojoj ponudi isplaćujemo isključivo na tekući račun. Sigurnost nam je na prvom mjestu kako za nas tako i za naše klijente. Kod nas nema skrivenih slova i sitnih rečenica na osnovu kojih bi ste mogli biti prevareni.

Transparentno do zajma

Vrlo transparentnim i diskretnim poslovanjem pristupamo prema svakome na jednak način pokušavajući sklopiti suradnju na obostrano zadovoljstvo. Zajam bez kreditne sposobnosti samo je jedna od naših usluga koju smo predstavili na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju redovito radimo na unapređenju usluga i širenju ponuda kako bi smo našim klijentima pružili samo najkvalitetnije.

Naši zajmovi mogu se zatražiti putem interneta u svakom trenutku. Obratite nam se onda kada osjetite potrebu da vam pomognemo. Novac može biti hitana, a upravo smo mi ti koji djelujemo brzo! Isplata unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Biti kreditno nesposoban vrlo je frustrirajuće pogotovo ako vam banke ne odobravaju kredit radi sitnica. Izbjegnite bilo kakve neugodnosti i trošenje vremena instant uslugama zajma i kredita na našim stranicama.

Zašto zajam bez kreditne sposobnosti kod nas

Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika diljem EU i svijeta. Pružajući im svakodnevne savjete, radimo na razvoju i nadogradnji svih segmenata poslovanja. Zajam bez kreditne sposobnosti kod naš može zatražiti svaka punoljetna osoba koja ima redovita mjesečna primanja po tekućem računu koji nije u blokadi. Jednom kada kod nas uzmete zajam putem interneta svaki sljedeći put to možete učiniti još brže i jednostavnije, slanjem sms koda na broj telefona, nakon kojeg vam novac odmah isplaćujemo na račun.

Danas se zajmovi mogu naći gotovo na svakom uglu. Vama je bitno da to učinite kod pouzdanog i provjerenog partnera kod kojega nećete požaliti. Potaknuti lošim iskustvima drugih, još uvijek je većina građana vrlo skeptična na ovakav način zajma novca. Zajam bez kreditne sposobnosti odobrit će vam se pod uvjetom da zadovoljite minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Budite sigurni kako možete vratiti određeni iznos posuđenog zajma, kako bi ste mogli na nas računati i u budućnosti, kada god vam bude zatrebala novčana pomoć.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (258 ocjena)

Home » Zajam bez kreditne sposobnosti