Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas kratkoročna usluga financiranja trebam kredit?

Koliko puta ste sami sebi rekli trebam kredit. U trenucima kada ste bili bez novaca nitko vam nije mogao pomoći pa čak ni banka. Razmišljajući o dobivanju kredita ljudima često svašta padne na pamet. Iako većina njih napravi pametne korake uvijek postoje oni kojima se podizanje kredita pretvori u noćnu moru. Zatražiti kredit je puno lakše nego ga podići. Da bi ste podignuli kredit on vam prije svega treba biti odobren. O odobravanju kredita ovisi dosta faktora, a jedan od glavnih je vaša kreditna sposobnost.

Biti kreditno sposoban u današnje vrijeme je dosta teško. Način života i svi problemi kojima smo svakodnevno okruženi tjeraju nas da živimo iznad svojih mogućnosti. Preživljavajući gotovo iz mjeseca u mjesec nemamo prostora kako bi smo uštedjeli novac za izvanredne situacije. Doći u banku i reći trebam kredit nije lako, pogotovo ako već imate otvoren kredit, ako ne radite za stalno, ako ste na crnoj listi ili su vam mala primanja. Sve to može utjecati na faše financije u budućnosti, ali ne samo na financije nego i na zdravlje i slične probleme.

Nemate li za platiti troškove liječenje i lijekova nedostatak novaca može ugroziti čak i vaš život. Kako bi smo vam olakšali stresne situacije koje od vas iziskuju gotovinu pobrinuli smo se našom novom uslugom trebam kredit. U našoj ponudi nalaze se nenamjenski krediti i puno drugih opcija kreditiranja s istim uvjetima i iznosima.

Trebam kredit u eurima

Usluga trebam kredit je kratkoročna usluga financiranja u eurima i može ju zatražiti svaka punoljetna osoba koja ima redovita mjesečna primanja. Pošto mi poslujemo isključivo legalno, sav kredit koji vam se odobri i isplati ide isključivo preko tekućeg računa. Kako bi ste s nama uspješno poslovali važno je da imate uredno otvoren račun koji nije zaštićen niti u blokadi.

Zatražite kredit u par koraka

Trebate li hitan kredit obratiti nam se možete putem interneta. Nakon što prvi puta zatražite i otplatite kredit, svaki sljedeći put to ćete moći učiniti samo jednostavnim slanjem sms koda. Naše usluge su prilagođene vama kako bi ste sa što manje izgubljenog vremena došli do kredita u jednom danu. Trudimo se da svaki vaš zahtjev što prije obradimo i povratno vas kontaktiramo o isplati kredita na tekući račun. Naše usluge možete koristiti putem pametnog telefona, tableta ili računala u onom trenutku kada shvatite da trebate našu pomoć.

Važno je da poslujete s provjerenim tvrtkama koje vas neće prevariti. Iako danas postoji veliki broj sličnih usluga koje možete naći na svakom koraku budite oprezni prilikom odabira. Ponekad nije sve u troškovima jer krivim odabirom oni će se znato povećati od početnog stanja.

Usluga trebam kredit uz vidljive troškove

Naša usluga trebam kredit s vidljivim troškovima koji ovise o visini novca koji ste zatražili, te o periodu vračanja kredita. Sve informacije kao i troškove transparentno možete vidjeti na našoj stranici bez skrivanja. Zato nam se s povjerenjem obratite trebate li sigurnu i provjerenu uslugu kredita u jednom danu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (176 ocjena)

Home » Trebam kredit