Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražite nenamjenski kredit?

Potreba za hitnim novcem može nastati u bilo kojem trenutku života. Što ćete učiniti ako se to dogodi baš vama? Nemate li rješenje kako doći do novaca onda je ovaj članak upravo za vas. Dopustite da predstavimo nenamjenski kredit koji može zadovoljiti vašu potrebu.

Naši nenamjenski krediti nude pogodnosti kao što je brz pristup novcu. Ovo su kratkoročni krediti koji su pogodni za manje financijske probleme, kao što su hitna medicinska usluga ili telefonski računi.

Ovi nenamjenski krediti stekli su veliku popularnost u Hrvatskoj jer pomogli su mnogima u vrijeme financijske krize. Život je ispunjen s nesigurnostima, a nenamjenski krediti mogu vam pomoći u rješavanju tih nesigurnosti i to vrlo hrabro. Čovjeku može nastati troškovi daleko veći nego njegov mjesečni dohodak. U tom slučaju naći ćete se u problemu, no naša usluga može biti vaš spas. Čak i ako ste na crnoj listi za vas imamo uslugu krediti crna lista ne smeta koja će vam odobriti kredit zadovoljite li naše uvjete.

Kako do nenamjenskog kredita?

Do nenamjenskog kredita mogu doći punoljetne osobe koje imaju redovita mjesečna primanja na svom tekućem računu. Kredit isključivo odobravamo osobi koja se za njega prijavila. U slučaju da nemate zaštićeni ili blokirani račun biti će vam isplačeni brzi krediti. Sve što trebate za naš kredit jesu nekoliko minuta vremena, osnovna dokumentacija i vaša volja. Minimalni uvjeti koje smo za vas postavili razlikuju se od uvjeta kreditiranja u banci.

Nudimo i druge usluge kredita

Osim nenamjenskih kredita u ponudi imamo široku paletu financijskih usluga koje vam mogu pomoći u hitnim trenucima. Ostati bez novaca je najgora stvar, zato se mi brinemo da vaš račun nikada nije bez novaca. Vrlo je važno da svoje obveze prema nama podmirujete na vrijeme kako bi ste i u budućnosti mogli računati na našu pomoć ako za to bude potrebe.

Kako bi ste što prije vratili dugove i zatvorili lošu financijsku situaciju omogućili smo vam to našim uslugama. Mi ne poslujemo na crno, već potpuno legalno i provjereno. Sva uplata i isplata vrši se isključivo putem tekućeg računa tako da je kod nas cijelo poslovanje vrlo transparentno i diskretno. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo među vodećim tvrtkama u ovom poslovanju.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (123 ocjena)

Home » Nenamjenski krediti