Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko vam je samo puta palo na pamet – kako bi mi sada dobro došlo par tisuća eura?! Treba mi pozajmica? Hitno mi treba novac! Situacije su to u kojima smo se svi u nekom periodu života našli. Skupa potrošačka košarica koja se kreće oko 800 eura „pojede“ cijeli kućni budžet, a u to ne spadaju druge nepredvidve situacije poput popravaka, zdravstvenih tegoba i kvarova. Jedina misao koja se u tom trenutku namće jest „treba mi pozajmica“.

No gdje novac nabaviti? Internet je pun oglasa u kojima se nude kredit, pozajmice i zajmovi. Novac je se isplaćuje u roku odmah, ali često bez ikakvih pisanih tragova. U moru oglasa nije lako odabrati onaj pravi, no treba imati na umu da kod posuđivanja novca treba potpisati ugovor i pristati na isplatu novca na tekući račun kako bi ostao pisani trag.

Scenariji su bezbrojni, ali valja znati da treba izabrati onaj koji odgovara vašim potrebama i koji ste u mogućnosti otplatiti. S posudbom novca treba u najmanju ruku biti oprezan baš kao i kod posdube bilo koje druge robe. Čak i ako vam iz glave ne izlazi misao „treba mi pozajmica“ nemojte pristajati na nešto u što niste sto posto sigurni. Prije nego li potpišete bilo kakav ugovor pokušajte doći do savjeta pravnika ili financijskog stručnjaka kako se ne biste uvalili u nešto što kasnije nećete moći otplaćivati.

Treba mi pozajmica? – najbolje opcije

Banke nude pozajmice novca koje se izdaju u manjim svotama i na kraći rok otplate. Najčešće su nenamjenske i omogućuju korištenje financijskih sredstava prema potrebama i željama korisnika. Oni nisu spremni riskirati jedino što imaju kako bi pozajmili manju svotu novca.

Prednost kreditnih kuće jest u tome što se novac isplaćuje u istom danu, a sve bez puno papirologije i birokracije koje se ljudi najviše groze. Pozajmica se može zatražiti preko interneta, uz predočenje tek osnovnih dokumenata.

Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i predočiti tražene podatke. Treba imati otvoren tekući račun na kojem se vidi da klijent ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja. Pozajmicu mogu zatražiti svi oni koji imaju financijski uredan račun što znači bez obzira na vrstu zaposlenja, status umirovljenika i visinu mirovine.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (198 ocjena)

Home » Treba mi pozajmica