Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.10.2021 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko puta ste sami sebi ili nekome drugom rekli treba mi novac odmah? U toj situaciji vjerojatno vam svašta padne na pamet. No doći do novaca odmah i nije tako teško. U životu možemo naići na bezbroj prepreka i situacija koje će od nas zahtijevati određenu svotu novaca. Međutim kako ne možemo na to uvijek biti spremni često se dogodi da se takve situacije dese baš onda kada je naš novčanik prazan. Život bez novaca svodi se na preživljavanje i prebacivanje iz šupljeg u prazno.

Usluga treba mi novac odmah!

Naša usluga daje vam mogućnost isplate novca u jednom danu. Treba li vam novac odmah, slobodno nam se obratite i ispunite zahtjev kojim ćete zatražiti željeni iznos novca. Naši krediti su brzi krediti bez papirologije. U trenutku kada tražite novac, vjerujemo da tražite nekoga u koga ćete imati povjerenja. Danas možete naići na razne oglase i ponude kojima vam se nude novci s raznim kamatama i obećanjima. Savjetujemo vas da uvijek prije provjerite s kim ćete poslovati kako ne bi ste bili prevareni.

Zatražite novac odmah u slučaju da vam hitno treba. Isplatu sa svim klijentima radimo isključivo putem tekućeg računa. Naše online poslovanje ima niz prednosti koje klijenti znaju prepoznati. Zahvaljujući stalnom usavršavanju usluga u mogućnosti smo vam ponuditi široku paletu inovativnih proizvoda na području cijele Hrvatske. Redovito radimo na unapređenju svih naših usluga te na usavršavanju zaposlenika koji će vam uvijek dati najbolji savjet i smjernice uz pomoć kojih je moguće riješiti se financijskih problema.

Novac odmah u kunama

Kada vam se dogodi da trebate novac odmah najgore što možete napravit je da čekate. Čekanjem možete izazvati još veće troškove, pogotovo ako se radi o neplaćenim računima. U mogućnosti smo vam pozajmiti do novac na određeni rok otplate. Nudimo vam kratkoročne usluge financiranja koje možete vrlo brzo otplatiti te se napokon riješiti problema i repova koje mjesecima vučete za sobom.

Prijavite se u nekoliko klikova i s tek osnovnom dokumentacijom i bez potvrde javnih bilježnika. Usporedite troškove i mjesečnu ratu koja ovisi o nekoliko čimbenika, te zatražite novac koji ćete moći vratiti u za to predviđenom vremenskom roku.

Do novca odmah za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Poslovati s nama je lako i jednostavnu. Uz već provjerene usluge financiranja koje su vam dostupne za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije, možete nam se također obratiti i za savjet. Učinite svoj život lakšim i ljepšim bez dugova i neprespavanih noći. Brzepozajmice.com će se pobrinuti da dobijete brzu i kvalitetnu uslugu s transparentnim troškovima koje ćete vidjeti u naprijed bez skrivanja.

Od sada kada vam treba novac odmah znate na koga se možete osloniti u potpunoj diskreciji i bez neugodnih pitanja. Obratite nam se s povjerenjem jer mi isplačujemo novac odmah.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (243 ocjena)

Home » Treba mi novac odmah