Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tko posuđuje novac? Vjerujemo kako vam se ovo pitanje vrti svako malo. Ako ste među osobama koje brinu financije, ne brinite niste jedini kojima smo pokušali i uspjeli pomoći. Poznati su vam trenuci kada vam banke, prijatelji i rodbina okrenu leđa? Mi vas nećemo odbiti tako lako! Odgovor na pitanje tko posuđuje novac vrlo brzo možete dobiti na internetu ako pretražujete te pojmove no da li znate kome možete vjerovati? Prilikom posudbe novaca morate biti posebno oprezni kako ne biste požalili.

Tražite nekoga tko posuđuje novac na siguran način?

Zahvaljujući dugogodišnjim iskustvom u financiranju razvili smo niz inovativnih usluga koje predstavljamo na Hrvatskom tržištu. U svim tim uslugama leži odgovor na pitanje tko posuđuje novac! Brzo, profesionalno, sigurno i diskretno poslovanje je ono što nas čini prepoznatljivim na tržištu. Naša zadaća je da se svakom klijentu obratimo s jednakim pristupom s ciljem da mu u što kraćem vremenu ponudimo financijsko rješenje. BRZI KREDITI i novac koji odobrimo isplaćujemo isključivo na tekući račun klijenta koji može biti otvoren u bilo kojoj banci.

Tko posuđuje novac mimo banke

Odgovor je naravno, mi! Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Ne radimo s prevarom, ne predstavljamo se lažno niti nam je u cilju da vas izigramo! Vrlo smo ponosni što smo dio Ferratum Grupe koja je vodeći pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Iz dana u dan našu kvalitetu poslovanja prepoznaje sve veći broj korisnika koji se pita isto pitanje, tko posuđuje novac. U ovom trenutku poslujemo s preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne usluge zajma i posuđivanja novca.

Ne tražite više okolo tko posuđuje novac

Zadovoljavate li minimalne uvjete za odobravanje zajma novca, imate priliku dobiti novac već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Isplata pozajmice vlasniku možete biti i prije nego ste to očekivali. Vrijeme od realizacije do isplate je toliko kratko da nećete niti osjetiti. Svi naši djelatnici nastoje reagirati što je brže moguće tako da obrada vašeg zahtjeva kreće odmah po primitku. Tko posuđuje novac kao mi, bez banke, javnih bilježnika i potvrde poslodavaca i ostale papirologije koja će vam oduzimati vrijeme i novac. Nastojimo vam maksimalno olakšati kako bi ste što prije otplatili svoje troškove i financijski se oporavili.

Tko posuđuje novac u gotovini

Naša usluga odobrava posudbu novca u eurima i s mjesečnim rokom vračanja. Sve naše usluge su kratkoročne tako da ćete ih bez problema vrlo brzo otplatiti. Isto tako ako vam kasnije zatreba naša pomoć uvijek nam se možete rado javiti. Uz pomoć naših usluga u jednom danu možete otplatiti sve svoje dugove i napokon zatvoriti lošu financijsku situaciju. Muči li vas pitanje tko posuđuje novac nakon što pogledate našu ponudu vjerujemo kako više nećete imati dvojbe.

Profesionalnim pristupom prema svakom klijentu pružamo diskretnu uslugu zbog koje nam se klijenti uvijek sa zadovoljstvom vrate i s povjerenjem traže usluge koje će im financijski uvijek dobro doći.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (219 ocjena)

Home » Tko posuđuje novac