Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U našoj ponudi nalazi se mogućnost isplata pozajmice vlasniku. Bez obzira dali ste vlasnik nekretnine ili nečeg drugog ono što je važno ne tražimo vas nikakvu garanciju. Nije važno što je u vašem posjedu jer mi vam odobravamo pozajmice u eurima i to bez ikakvog zajma ili pologa. Za sve naše usluge možete nam se obratiti s potpunim povjerenjem i pomoći ćemo vam u roku od 24 sata! Isplata brze pozajmice vlasniku je kratkoročna pozajmica s mjesečnim rokom otplate koja ne zahtijeva dodatne papire, potvrde javnih bilježnika, poslodavaca i drugu dokumentaciju.

Isplata pozajmice vlasniku na tekući račun

Cjelokupno svoje poslovanje vodimo vrlo transparentno, što znači da je svaki klijent unaprijed upoznat sa svim troškovima vračanja pozajmice. BRZI KREDITI i druge pozajmice isplaćuju  se elektroničkim putem. Isplata pozajmice vlasniku vrši se isključivo na tekući račun koji mora biti valjan i može biti otvoren u bilo kojoj banci. Ovaj način transakcije novca je ujedno najsigurniji i najbrži čime klijent ponekad već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije može upravljati pozajmljenim novcem. Mi poslujemo bez skrivenih rečenica i slova uz koja možete biti prevareni. Saznajte kako do pozajmice novca na najlakši način. Isplata pozajmice vlasniku već isti dan!

Minimalni uvjeti potrebni su da bi se odobrila isplata pozajmice vlasniku

Pripremili smo za sve korisnike poseban obrazac za prijavu koji će vam oduzeti tek nekoliko minuta vremena. Kako bi isplata pozajmice vlasniku bila moguća potrebno je pravilno unijeti tražene podatke, te zadovoljiti minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Nama je vaša kreditna povijest nebitna. Ne gledamo stanje vašeg tekućeg računa niti vas tražimo izvatke iz banke. Naši uvjeti se potpuno  razlikuju od uvjeta u banci. Nastojimo zadržati svakog klijenta uslugama koje su prilagođene njihovom zahtjevu. Cilj nam je da pomognemo svakoj osobi koja nam se obrati. U mogućnosti smo vam pružiti razne brze i sigurne usluge koje su provjerene od velikog broja dosadašnjih korisnika. Isplata pozajmice vlasniku osigurajt će vam novac s kojim ćete moći upravljati unutar 24 sata.

Isplata pozajmice vlasniku odobrava se putem interneta

Poslujemo isključivo online jer ovo je najbrži i najsigurniji način poslovanja za obje strane. Isplata pozajmice vlasniku može se zatražiti putem pc-a, tableta ili pametnog telefona bez obzira gdje bili. Velika prednost naših usluga leži u činjenici da klijent ne troši svoje vrijeme i novac kako bi došao do nas. Bez dodatnih papira i kucanja po vratima, čekanja u redovima, gužvanja i slično u svega nekoliko minuta pošaljite zahtjev za pozajmicom. Naše usluge koristi 2 000 000 korisnika u EU i svijetu čime pokazujemo naše uspješno, profesionalno, diskretno i sigurno poslovanje. Dio smo Ferratum Grupe, vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu te kao takvi imamo najbolje djelatnike s iskustvom u financiranju koji će vam uvijek dati najbolji savjet i rješenje za vas.

Diskretna isplata pozajmice vlasniku

Isplata pozajmice vlasniku je potpuno diskretna, čime štitimo identitet svake osobe ne dijeleći podatke s drugima. Budite sigurni kako vas nikada nećemo pitati pitanja zbog kojih bi ste mogli požaliti što ste nam se javili. Cijenimo vaš novac i vrijeme koje ste utrošili da bi ste nas kontaktirali. U prilici smo vam pomoći uvijek kada će to vaša financijska situacija zahtijevati. Zato nam se javite s povjerenjem i isplata pozajmice vlasniku biti će na vašem računu ubrzo.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (287 ocjena)

Home » Isplata pozajmice vlasniku