Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Super zajam

Super zajam dostupan je i Vama

Život s jednom ili možda čak i dvije plaće nije uvijek jednostavan. Kućanstva koja imaju stabilne prihode u većini slučajeva imaju dovoljno mjesečnih primanja kako bi pokrili sve svoje osnovne životne troškove. No budući da se svijet našao u svojevrsnoj krizi, čak i osnovni troškovi poput hrane, režija ili najma postaju sve skuplji i teže ih je financirati. Naravno, život je isto tako prepun neočekivanih troškova koji znaju biti kudikamo veći nego bi mi htjeli. Iznenadan kvar na automobilu ili nekom kućanskom aparatu poput hladnjaka i štednjaka može Vas baciti u popriličan trošak za koji nije jednostavno nabaviti novac. U takvoj situaciji ljude zanima kako i gdje mogu nabaviti super zajam s kojim će riješiti svoje financijske poteškoće. Super zajam se danas reklamira na svakom koraku, bilo da se radi o reklami na TV-u, internetu ili na ulici, raznih ponuda zajmova ne fali. Bitno je samo izabrati pravi zajam za Vašu situaciju.

Super zajam u banci

Kada troškovi svakodnevnog života postanu preveliki da bi se pokrili mjesečnim primanjima, ljudi kreću razmišljati o opciji uzimanja zajma. Banke su većini prva pomisao za potrebe uzimanja zajmova ili kredita no današnje banke imaju svojih prednosti i mana. Ako želite super zajam uzeti u banci, prednost je svakako veliki izbor raznoraznih kreditnih opcija koje banke nude. Sve što Vi trebate znati je svrha za koju Vam je potreban zajam i banka će zasigurno imati neku opciju za Vas. No velik izbor opcija ne znači nužno i to da banke nude za Vas najisplativije opcije. Svakako se preporuča da prije uzimanja zajma u banci posjetite više banaka i dobijete ponudu od svake. Ponude se mogu uvelike razlikovati od banke do banke pa je najbolje pogledati više opcija. Super zajam u banci nekima je ipak malo teže dobiti jer banke znaju imati poprilično stroge kriterije pri procjeni nečije kreditne sposobnosti, a sama procjena može dosta potrajati.

Super zajam u kreditnoj agenciji

Kako su rasle potrebe građana za zajmovima i kreditima, tako se i tržište prilagodilo toj potražnji pa su nastale kreditne agencije. Danas banke više ne drže monopol nad kreditiranjem jer kreditne agencije kreću pokrivati sve veći dio tržišta. Ono po čemu se kreditne agencije razlikuju od banaka je način poslovanja i postupak dobivanja zajmova. Naime, ovlaštene kreditne agencije gotovo u potpunosti posluju online što znači da super zajam možete ostvariti preko internet bez da morate posjećivati neku fizičku poslovnicu i stajati u beskrajnim redovima. Sve što Vam je potrebno je računalo, mobitel ili tablet i stabilna internet konekcija. Kako bi ostvarili super zajam u nekoj kreditnoj agenciji, na njihovoj stranici odaberete visinu zajma i rok otplate koji Vam najviše odgovara. Visina rata se odmah prikazuje i nema prikrivenih troškova. Nakon toga u prijavnici upišete Vaše kontakt informacije, broj računa i po potrebi platnu listu. Vaš zahtjev se brzinski obrađuje i novac sjeda na Vaš račun kroz 24 sata.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (158 ocjena)

Home » Super zajam