Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmljivanje novca trebala bi biti sasvim uobičajena razmjena dobara, ali kod nas se za posudbu još uvijek vežu negativne konotacije. Strahuje se od osude okoline pa se mnogi bacaju u tajnu potragu za najpovoljnijim ponudama. Čak je i pozajmljivanje od obitelji i prijatelja postalo stvar prošlosti zato što nitko više nema volje opravdavati se zašto im novac uopće treba. Na internetu i oglasnim stupovima stoje različite ponude u kojim se nude „brzi krediti odmah“, „ekspresni zajmovi“, „privatne pozajmice ponuda“…

Privatne pozajmice ponuda: Gdje se sve kriju zamke pozajmljivanja?

Privatne pozajmice ponuda – u potrazi za najboljom varijantom kreditiranja valja biti jako pedantan i dobro sve proučiti prije donošenja konačne odluke. Posljednjih nekoliko godina usporedno s razvojem kreditnih kuća cvijeta i crno tržište nelegitimnih kreditnih kuća. Kod njih se može pronaći privatne pozajmice ponuda, ali pod upitnim uvjetima. Naime, takve kreditne kuće najčešće novac posuđuju bez potpisivanja ugovora i isplatom na ruke.

Iako to u hitnim situacijama zvuči i više nego privlačno, posljedice nisu nimalo ugodne. Mogućnosti za prevare su beskonačne pa je bolje takve stvari izbjegavati. Prije donošenja bilo kakve odluke, preporučuje se provjeriti legitimnost tvrtke od koje se posuđuje, a isto se može provjeriti na sudskom registru ili stranicama Hrvatske narodne banke.

Privatne pozajmice ponuda: Od online pozajmice do pozajmice bez ovjere poslodavca

Privatne pozajmice ponuda podrazumijevaju razne vrste pozajmica, od brzih, online pozajmica do gotovinskih pozajmica i pozajmica bez ovjere poslodavca. Najveću popularnost zadržavaju brze pozajmice zato što se isplaćuju u roku od 24 sata. Minimalna dokumentacija i brza isplata privlače velik broj ljudi, baš kao i online pozajmice. Podnošenje zahtjeva za njima nikad nije bilo lakše. Cijeli se proces, od apliciranja do potpisivanja ugovora može obaviti iz udobnosti vlastitog doma.

Nakon toga slijede gotovinske pozajmice koje su itekako tražene zahvaljujući tome što nisu namjenske. Samim time klijent ih može potrošiti u koju god svrhu želi, a bez da mu to kreditna kuća uvjetuje. Pozajmice bez ovjere poslodavca na uvelike su pomogle onima zaposlenima na određeno vrijeme jer su najčešće oni bili ti koji su pogođeni poslodavčevom željom da svoje poslovanje drži tajnim.

Privatne pozajmice ponuda: Financijska slika diktira najbolju opciju

Privatne pozajmice ponuda – u moru oglasa treba izabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Ono što paše drugima, ne mora nužno i vama. Da biste mogli izabrati najbolju opciju, vrlo je važno da znate stanje vlastitih financija. Jedino tako možete znati s koliko novca raspolažete i koliko možete izdvojiti za mjesečnu otplatu odabrane pozajmice.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (225 ocjena)

Home » Privatne pozajmice ponuda