Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Donedavno je na hrvatskom tržištu kreditiranja sve bilo svedeno samo na kredite. Drugih kreditnih opcija gotovo da nije ni bilo. U posljednje vrijeme pojavile su se brze kreditne linije koje se temelje na manjim iznosima i kratkom roku otplate. Prvenstveno su to pozajmice i zajmovi koje su na tržište izbacile kreditne kuće. Najviše ih preferiraju mlađe generacije jer je procedura oko njihove realizacije brza i jednostavna.

Što se krije iza pozajmica?

Za pozajmice su karakteristični manji iznosi i relativno kratak rok otplate. To je ono što se ljudima najviše sviđa – mogu ih vratiti već na sljedećoj plaći. Procedura je maksimalno pojednostavljena i omogućuje dobivanje pozajmice samo uz osobnu iskaznicu. Novac se isplaćuje u jednako brzom roku koji nikada nije dulji 24 sata od podnošenja zahtjeva.

To je iznimno bitno kad vam je hitno. Na nepredvidive situacije nitko nije imun, a rijetko koji ih budžet može podnijeti. Bilo da se radi o nenadanim putovanjima, skupim zdravstvenim pretragama, kućanskim popravcima, automobilskim kvarovima i slično.

Financijska analiza preduvjet je za brzi povrat pozajmica

Prvi korak u traženju pozajmica jest sagledavanje vlastite financijske slike. Mnogi se odluče za pozajmljivanje novca, a da pritom nisu sigurni s koliko točno novca raspolažu. Preporučuje se stoga napraviti financijsku analizu i vidjeti kakvi su prihodi i rashodi. Jedino na temelju toga može se vidjeti koliko svaki mjesec možete izdvojiti za otplatu pozajmice.

Potraga za najboljom pozajmicom će tada biti lakša. Pozajmice oglasnik na jednom mjestu sadrže više različitih ponuda. Pozajmice oglasnik je dizajniran tako da se u njemu oglašavaju kreditne kuće, a potencijalni klijenti na jednom mjestu mogu vidjeti kakve su pozajmice najtraženije. Pozajmice se mogu u kreditnom oglasniku sortirati po ključnom pojmu kao što je vrsta željenog kreditiranja, lokacija i iznos pozajmice.  

Pozajmice oglasnik: Na što sve treba paziti?

Pozajmice oglasnik informativnog su karaktera i mogu se oglašavati svi bez obzira na poslovanje. Upravo zbog toga treba biti oprezan jer ne posluju svi legitimno. Usporedno s tržištem kreditnih kuća cvate i tržište nelegitimnih kreditnih kuća koje novac posuđuju bez ikakvih pisanih tragova. U trenucima hitnosti to ne zvuči nimalo loše, ali činjenica je da takav način posuđivanja ostavlja jako puno mjesta za malverzacije. Može se manipulirati s rokom otplate, visinom vraćenog iznosa, kamatnom stopom i slično. Naročito ako se novac isplaćuje na ruke. Čak i ako nema ugovora, novac isplaćen na tekući račun ostavlja pisani trag. Ako nema ni toga, sud teško da vas može zaštititi.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (246 ocjena)

Home » Pozajmice oglasnik