Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

S obzirom na ekonomiju i tržište rada, ljudi su tek nedavno počeli podnositi zahtjeve za stambene kredite. Puno traženiji su manji krediti i zajmovi koji omogućuju rješavanje nepredvidivih situacija. Njima građani pokrivaju minuse na kreditnim karticama, potrošačku košaricu, režije… Riječ je o manjim svotama novca koje je lako dobiti i još lakše otplatiti. Ne treba uplitati prijatelje i rodbinu u to, već se bez puno dokumentacije može dobiti zatražena svota. Kod posuđivanja novca treba znati osnovne razlike između vrsta kreditiranja.

Kredit i zajam na prvu zvuče kao da se radi o istoj stvari, ali u suštini su zapravo različiti. A to je ono što može zbuniti potencijalnog tražitelja pozajmice i zajmova. Kredit u osnovni označava novčanu svotu koju banka ustupa klijentu na korištenje, uz obavezu da ju klijent vrati u unaprijed dogovorenom roku i pritom plati pripadajuću naknadu za korištenje kredita odnosno kamatu.

Za razliku od kredita, zajam je dobro koje se ustupa klijentu uz obavezu da bude vraćeno. To ne mora nužno biti novac, već mogu biti u pitanju različita dobra u naturi ili druge zamjenjive stvari.

Svatko tko želi zatražiti zaja treba znati da pozajmice i zajmove mogu dati i pravne i fizičke osobe. To je ujedno jedna od osnovnih razlika u odnosu na kredite koje isključivo odobravaju banke. Druga razlika između kredita i zajmova jest ta što zakon nalaže obavezno potpisivanje formalnog kredita kod isplate kredita, dok je kod zajmova moguć i neformalni. Treća razlika jest u tome što ugovor o zajmu može biti nenaplatan ili naplatan ovisno o tome je li ugovorena naplatna kamata. Ugovor o kreditu je uvijek naplatan.

Do pozajmica i zajmova preko interneta uz brzu isplatu

Najpopularnije pozajmice i zajmovi su oni koji klijenti mogu zatražiti iz udobnosti svoga doma. Ovu opciju među prvima su uvele kreditne kuće, a nedugo zatim i banke. I dok banke provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata, kreditnim kućama važno je da klijent redovito otplaćuje svoje dugove i prima plaću ili mirovinu.

Online pozjamice i zajmovi pronašli su put do svojih poklonika prvenstveno zato što su lako dostupni, proces podnošenja je bezbolan, a isplata novac je u roku od 24 sata od dostave potpisane dokumentacije. Najčešće se radi o manjim svotama novca, do 4000 EUR koje klijent može otplatiti u mjesečnim anuitetima do 18 rata.

Pozajmice i zajmovi preko interneta bez zaloga

S obzirom na male svote novca, nije potrebno ovjera poslodavca kao ni javnog bilježnika. Ni banke ni kreditne kuće ne traže navedeno, no banke uvijek zahtijevaju dodatne provjere i izvješća što nekim građanima onemogućava podnošenja zahtjeva za pozajmicom i zajmovima. Ono što klijenti smatraju najvećom prednošću jest činjenica da već sa sljedećom plaćom mogu otplatiti svoja dugovanja. To im ostavlja prostora da moogu ponovno zatražiti pozajmice i zajmove ako se pojavi hitna i nepredvidiva zajednica.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (228 ocjena)

Home » Pozajmice i zajmovi preko interneta uz brzu isplatu